MENU

09:42
Результати другого туру відкритої першості Куп’янська - 2016

20 лютого в спортивному залі Куп’янського медичного коледжу відбулись ігри другого туру відкритої першості Куп’янська. Першими на майданчик були запрошені команди «Медколедж» та «Здоров’я».

 

«Медколедж» (м.Куп’янськ)   -   «Здоров’я» (смт.Ківшарівка)     3-0

 

В рідних стінах студенти-медики від початку запропонували суперникам швидку гру, за якою систематично не встигав блок ківшарян. Лише в третій партії «Здоров’я» зуміло ефективно протидіяти атакам суперника, завдяки самовідданій грі у захисті. Команди наблизились до кінцівки сету за рівного рахунку, де знову ефективнішими виявились медики, які і записали три очки в свій турнірний доробок.

  Наступними на майданчик запросили колективи «ЛВУМГ» (м.Куп’янськ) та «Ветеран» (смт.Дворічна).

 

«ЛВУМГ» (м.Куп’янськ)   -   «Ветеран» (смт.Дворічна)     2-3

(25:20, 21:25, 25:19, 19:25, 10:15)

 

В історії зустрічей між цими командами зберігається паритет перемог. Тому впевнено прогнозувати переможця цієї пари було недоречно. Що і виявила гра, в якій кожна з команд намагалась розіграти свої «козирі». У газовиків це «підступні» подачі-планери та швидкі атаки з країв сітки у виконані А.Романенка та Д.Лукянова. Ветерани ж «козиряли» командною грою, рівномірно розподіляючи атаки між усіма гравцями. Момент істини настав на самому початку п’ятого сету, коли чотири рази поспіль атаки куп’янчан зупинив груповий блок дворічан. Зумівши втримати очковий заділ перемогу в цій грі святкували ветерани, розділивши три очки з газовиками.

 

Фото альбом события

В.Домнін

 

 

Переглядів: 692 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: