MENU

11:53
Результати першості В-Бурлуцького району з волейболу серед юнаків та дівчат

Згідно з положенням про першість В-Бурлуцького району з волейболу серед юнаків і дівчат навчальних закладів, 2 березня було проведено зональний, відбірковий, етап першості, на якому збірні команди шкіл було розділено за територіальним принципом на три групи. Зональний етап проходив одночасно в спортивних залах шкіл с.Шипувате, с.Підсереднє і смт.Великий Бурлук. По дві кращі команди у юнаків і дівчат з кожної групи виходили до фінального етапу.

У дівчат фінальний етап  відбувся 10 березня в спортивному залі  Велико-Бурлуцької школи і був присвячених святкуванню Міжнародного жіночого дня. На цю стадію змагань відібрались команди загальноосвітніх шкіл смт.В.Бурлук, Приколотне, с.Шипувате, с.Андріївка, с.Підсереднє і Великобурлуцького ліцею.

В першій частині фінального етапу відбулись стикові ігри між командами що посіли перші місця в своїх підгрупах, з «другими» командами інших підгруп.  Переможці пар, в іграх між собою, розіграли призові  місця, а їх «візаві» продовжили боротьбу за місця з четвертого по шосте. 

Не зазнавши поразок на фінальному, етапі переможцем першості стають дівчата з с.Підсереднє (вчитель фізичної культури О.Посипайко). Кращою в цій команді визнано Олену Бреус. Друге місце в турнірі за колективом В.Бурлуцької школи (вчителі фізичної культури М.Ворошило та С.Тарасенко), в якому кращим гравцем визнано Евгенію Добриднік. Команда дівчат з Шипуватської школи (вчитель фізичної культури В.Голуб) замкнула призову трійку.

Четвертими стає команда Велико-Бурлуцького ліцею, Андріївська школа  посідає п’яте місце, а команда школи смт.Приколотне – шоста. 

А вже 15 березня в цьому ж спортивному залі відбувся фінальний етап першості району з волейболу серед юнаків. 

Скрізь сито ігор попереднього етапу до цієї стадії змагань відібрались команди шкіл с.Шипувате, с.Андріївка, с.Підсереднє, с.Федорівка, с.Григорівка та Велико-Бурлуцького ліцею. Ці команди, також, спочатку зіграли стикові ігри, за результатами яких переможці виборювали місця на п’єдесталі, а «лузери»  розіграли наступні три строчки в заліку першості.

У юнаків сильнішою за всіх виявилась команда волейболістів школи с.Андріївка (вчителі фізичної культури В.Шестопалов і Е.Дегтяренко), в якій кращим гравцем визнано Євгена Шевченка. Другу сходинку п’єдесталу посіли хлопці з Шипуватської школи (вчитель фізичної культури В.Голуб). Колектив Велико-Бурлуцького ліцею (вчитель фізичної культури А.Ситник) став третім на фінальному етапі. 

Юнаки селища Підсереднє посіли четверте місце, а далі «розмістились» команди Григорівської та Федорівської шкіл, відповідно посівших п’яте та шосте місця.

На урочистому підведенні підсумків команди фіналісти у юнаків і дівчат були нагороджені дипломами та кубками від сектору в справах молоді та спорту райдержадміністрації та пам’ятними календарями від федерації волейболу Харківської області.

В.Домнін
Фото Р.Зоренко

Переглядів: 566 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: