MENU

13:51
Шкільна волейбольна ліга України фінальні обласні змагання: ВСЕ БЛИЖЧЕ РОЗВ’ЯЗКА ТУРНІРУ

    Все ближче до логічного завершення наближаються волейбольні змагання в рамках Шкільної волейбольної ліги України. Нещодавно Перша столиця стала центром проведення фінальних обласних змагань між командами-переможницями зональних етапів.
    У віковій категорії учасників «юнаки - 2000 рік народження і молодші», п’ять найсильніших команд своїх регіонів розіграли міні-турнір за олімпійською системою. На першому етапі волейболісти Дворічанського району (команда Дворічанського ліцею) впевнено переграли своїх однолітків із Зміївського району з рахунком 2:0 і вийшли до півфіналу. За вихід до фіналу дворічанські юнаки не мали проблем у грі проти команди ізюмського району – 2:0. В іншому матчі півфіналу представники Близнюківщини переграли опонентів з Кегичівського району області. У втішному малому фіналі між командами Кегичівського та Ізюмського районів, переконливішими були останні (0:2). Отож, ізюмчани – треті. А в головному фіналі дворічани впевнено, як і в попередніх поєдинках, перемогли суперників з Близнюків – 2:0. У складі переможців обласних змагань виступали вихованці Дворічанського ліцею: Омельченко Олександр, Толкунов Дмитро, Ключко Едуард, Кравченко Павло, Поддубкін Максим, Барановський Олександр, Куценко Сергій, Наконечний Віталій і Калінін Іван (вчитель фізвиховання Должанський І.А.).
    У молодшій віковій категорії (хлопці 2003 року народження і молодші) боротьбу за схожою схемою повели чотири команди, починаючи з півфіналів. У першому з них команда Чугуївського району поступилася своїм візаві з Красноградського району з рахунком 0:2, а дворічани (учні Дворічанської загальноосвітньої школи – вчитель Довгополий С.М.) програли путівку до фіналу представникам Зміївського району з аналогічним результатом. І лише у втішному матчі за «бронзу» дворічанські волейболісти були переконливішими за суперників з Чугуївщини. А головний матч приніс перемогу команді з Красноградського району.
    Дівчатка молодшої вікової групи (2003 рік народження і молодші) повели боротьбу серед п’яти команд районів області. За вихід до півфіналу турніру зміївські волейболістки переграли суперниць із Валківського (2:0), але потім в битві за фінал поступилися дівчатам з Близнюківського району із дзеркальним рахунком - 0:2. В іншому матчі півфінальної стадії юні дворічанки (команда Дворічанської загальноосвітньої школи – вчитель Довгополий С.М.) не змогли встояти під натиском суперниць із Чугуївського району (0:2). Матч за третю позицію приніс перемогу (2:0) команді Дворічанського району у двобої з однолітками із Зміївського району області. Фінальний поєдинок у цій віковій категорії між командами Близнюківського і Чугуївського районів завершився знову перемогою представниць Близнюківщини.
    Нарешті, старші дівчата (2000 рік народження і молодші) повели суперництво серед п’яти команд. Дворічанські волейболістки (команда Дворічанського ліцею – вчитель Каща Л.А.) на шляху до фіналу впевнено переграли команди Зміївського і Чугуївського районів з однаковим рахунком 2:0. Паралельно путівку до фіналу здобули дівчата Близнюківського району, які переграли представниць Чугуївського району (2:0). Фінал став цікавим протистоянням команд Дворічанського і Близнюківського районів, де перемогу з рахунком 2:0 святкували останні. А у боротьбі за третю позицію чугуївські волейболістки переграли суперниць із Кегичівського району з рахунком 2:0.
    Наступним етапом змагань стануть ігри між переможцями обласних і міських змагань, переможці яких відправляться на Всеукраїнські фінали захищати честь Харківщини.

 

В.Каща
Фото С.Довгополий

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 626 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: