MENU

15:16
СЛОБОЖАНЦІ - ЛІДЕРИ ЗИМОВОГО КУБКУ УКРАЇНИ З ПЛЯЖНОГО ВОЛЕЙБОЛУ!


    24-26 лютого в Чернігові відбувся IІ тур зимового Кубку України з пляжного волейболу в закритих приміщеннях серед юнаків 1997 року народження. Двадцять п’ять юнацьких команд з Чернігова, Кіровограда, Харкова, Миколаєва, Цюрюпінська, Дворічної, Самбіру вирішили прийняти участь в цьому турі, з цих команд тринадцять пар пляжників виступали і на першому етапі. 
    Цікаво, що краща четвірка першого, Херсонського етапу склала фінальний квартет в Чернігові, і як наслідок, саме вони будуть мати найвищій рейтинг посіву на фінальному етапі. Стовідсотковий результат в Чернігові показали команди Харківської області - всі вони зайняли місця на п’єдесталі! Перше місце, як і на першому етапі, без жодної поразки, посіла перша команда Харківського обласного вищого училища фізичної культури і спорту у складі - Плотницький Олег і Канаєв Дмитро. В фіналі вони переграли пару Геннадій Сахнюк та Кущ Володимир, вихованців Дворічанського ДЮКФП "Юність”, які виступають на цьому турнірі за підтримки голови ПСП "Вільшанське” Лебединського Віктора Івановича. Після четвертого місця в Херсоні, на цьому етапі Дворічани поступились тільки переможцям. Третя сходинка п’єдесталу, як і на попередньому етапі, за другою командою ХОВУФК у складі Столбунова Михайла і Лугового Валентина. Замкнула фінальну четвірку краща пара Чернігова - Гирченко Денис і Шах Олександр, срібні призери Хмельницького етапу.

    Бажаємо нашим юним волейболістам вдалого виступу і на фінальному етапі, який відбудеться в смт.Дворічна Харківської області з 30 березня по 1 квітня.


В.Домнін
Фото А.Кущ.

Переглядів: 867 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: