MENU

09:38
Слобожанці на Чемпіонаті України (U20)

З 27 по 30 липня в Чернігові відбувся Чемпіонат України серед юнаків та юніорок віком до 20 років. Всього в змаганнях взяло участь 19 юнацьких та 15 пар дівчат.

Цього разу в юніорській сітці не було представників харківського волейболу, а серед юнаків вихованці слобожанщини, що були представленні в трьох колективах, були серед кращих.

Враховуючи планомірну підготовку вихованця харківської волейбольної школи Олега Плотницького та його напарника Іллі Ковальова з Рівного, а також набутий ними досвід виступів на міжнародних змаганнях, всі спеціалісти прогнозували їм перемогу на цьому турнірі. Цей прогноз повністю виправдався – хлопці впевнено здобули золоті нагороди турніру не програвши суперникам жодного сету.

Отже, інтрига змагань звелась до боротьби за срібні та бронзові нагороди чемпіонату.

Також без поразок “пробились” до фіналу і здобули срібні нагороди Денис Денисенко (Запорівжжя) та Олександр Наложний  (Одеса).

Бронзу здобула пара Володимир Кущ (Дворічна) та Антон Дідик (Запоріжжя), що відібрались до півфіналу турніру із сітки «лузерів».

Ще одна харківська пара Тимофій Полуян / Дмитров Вієцький посіли 5-6 місце.

Серед дівчат сильнішими виявились Вікторія Мосціцька та Дар’я Перетятько з Дніпропетровська. Другі - Анастасія Лисенко та Анна Ковальчук з Чернігова. Пара Анна Затилкіна (Суми) – Раїса Рилова (Іллічівськ) доповнили п’єдестал.

 

В.Домнін

Фото – сторінка в VK – ”Пляжний волейбол Чернигов”

Переглядів: 587 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: