MENU

21:17
Сьомий волейбольний турнір пам’яті академіка ААНУ Ю.В.Будьонного


      25 жовтня в спортивному залі Харківського національного аграрного університету ім. В.В.Докучаєва відбувся сьомий традиційний волейбольний турнір пам’яті відомого аграрника, ветерана спорту Ю.В. Будьонного.

      Вже стало доброю традицією, що участь в цих змаганнях приймають команди, основу яких складають випускники цього університету, які нині працюють в аграрному секторі України.

      Цього року в свій спортивний комплекс організатори запросили три ветеранські колективи з Харківської області – збірні Люботина та Дворічанського району і команду Фонду соціального страхування від нещасних випадків в Харківській області. Аграрний університет представляла збірна команда викладачів ХНАУ, в складі якої вийшов на майданчик і завідуючий кафедрою фізичного виховання університету Василь Іванович Хлопенко.

      Переможцем турніру, не зазнавши жодної поразки, стала команда Фонду соціального страхування від нещасних випадків в Харківській області. Добре налагоджена гра зв’язуючого з гравцями першого темпу, командна взаємодія блоку і захисників стали вирішальними факторами які і визначили перемогу цього колективу.

      Друге місце посіла збірна команда Дворічанського району. Третє місце здобула команда аграрного університету.

Кращими гравцями турніру було визнано:
Аушева Костянтина
Віктора Рубцова
Дмитра Єгорова
Вадима Буренок

 

Оргкомітет змагань висловлює щиру подяку спонсорам, глядачам і всім учасникам турніру.

Все фото здесь!

Посилання за темою:

Кубок пам’яті Ю.В. Будьонного – 2013

http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/shostij_volejbolnij_turnir_pam_jati_akademika_aanu_ju_v_budonnogo/2013-11-19-859

 

Міжнародний Кубок пам’яті Ю.В. Будьонного – 2012

http://knau.kharkov.ua/news/163-20-zhovtnya-protyagom-chudovogo-osnnogo-dnya-v-unversitetu-prohodili-zmagannya-z-voleybolu.html

 

Переглядів: 806 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: