MENU

00:50
Спортивне свято в місті Куп’янськ 2013


01 вересня 2013 року Куп’янськ святкував 358-ій річницю від дня заснування. В рамках заходів присвячених цій даті, на стадіоні «Спартак» відбулося велике спортивне свято. На цьому добре обладнаному спортивному комплексі одночасно відбулись змагання з баскетболу, футболу, міні-футболу, вільної боротьби, пауерліфтінгу та пляжного волейболу. В гості до купянчан завітали спортивні делегації з Дворічної та Комсомольска. Одним з почесних гостей свята був народний депутат від 177 територіального виборчого округу, Герой України Остапчук Віктор Миколайович, завдяки підтримки якого в Куп’янську збудовано декілька універсальних ігрових спортивних майданчиків.   

На пляжний корт організатори турніру запросили чотири волейбольні колективи, які приймали участь в усіх куп’янських турнірах цього сезону. Це два представника Дворічанського району – колодезнянський «Факел» та «Родина» з жовтневого. Куп’янчан представляли пари «Адідас», цьогорічні срібні призери першості Харківської області, та «Enerdgi». Розіграв одноколовий турнір (кожен сет до 15 очок) суперники визначали сильнішу пару заключних змагань цього сезону.

В першій грі «Родина» (В.Мальцев, Д.Лукьянов) впевнено "розім’ялась”  на «Enerdgi» (Е.Бондаренко, Д.Янчук). А потім «Адідас» (Р.Тепляков, Ю.Тепляков) лише в третьому сеті здолав «Факел» (В.Домнін, Д.Дацик).

Наступним суперником «Факела» стала команда «Enerdgi», яка поступилась колодезнянам в двох сетах. В четвертій грі турніру «Родина» також в двох сетах здолала куп’янський «Адідас».

Заключні дві гри стали своєрідним дербі, в яких між собою зустрічались кращі команди дворічанського та куп’янського районів. Спочатку відпочивший «Enerdgi», вперше на офіційних турнірах, здолав «Адідас» і здобув тим самим бронзу турніру. Команда «Адідас» посіла не звичну для себе четверту сходинку.

В останній грі турніру між командами «Факел» та «Родина» вирішувалось остаточне розташування команд на п’єдесталі. Перший сет з перевагою в три м’ячі виграє «Родина». В другому від початку лідирує «Факел». Рахунок 14:13 на користь колодяжан, треба забити ще один м’яч і фінальна гра перейде в третій сет. З цим не згодні їх суперники, які «на зубах» здобувають перемогу в цьому сеті (16:18). Отже перше місце на цих змаганнях посіла «Родина»,  срібло у «Факела».

Команди призери були нагороджені грамотами, медалями, та кубками від Куп’янської міської ради.

В.Домнін

+ фото Артем Гетманський, Роман Тепляков

Переглядів: 754 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 4.4/7
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: