MENU

17:09
СТАРТ БЕРУТЬ ДВОРІЧАНКИ

Чемпіонат Харківської області «Дитяча ліга»

дівчата 2001-2002 р.н.

 

         Минулих вихідних старт у Чемпіонаті Харківської області «Дитяча ліга» з волейболу взяли представники волейбольної школи Дворічанщини. Першими із юних представників районного волейболу в боротьбу вступили найстарші дівчата – волейболістки 2001-2002 років народження.

ять команд поведуть спортивні суперечки у групі «В», ігри якої відбудуться у Лозовій і Харкові. У цьому квінтеті виступлять команди ДЮСШ-11 і ДЮСШ-         Загалом у цій віковій категорії заявки для участі подали чотирнадцять команд, які за жеребом розділено на три підгрупи. У групі «А» (спортивні баталії пройдуть у Лозовій) зіграють команди ДЮСШ-12 м.Харків, ДЮСШ-Золочів, ДЮСШ-Есхар (Чугуївський р-н), ДЮСШ-Олімпія (Лозова – тренер Рубан Т.В.) і ДЮСШ-Дергачі. Також п12 м.Харкова, а також представники Лозової і Лозівського району: ДЮСШ-Олімпія (Лозова – тренер Коваленко А.С.), ДЮСШ-Спартанець (Краснопавлівка) і ДЮСШ-Локомотив (Панютіне).

         Наразі відбулися ігри серед квартету команд групи «Б», протистояння  відбувалися у Близнюках. Із анонсованих чотирьох команд на змагання групового етапу прибули лише три, які в боротьбі за коловою системою визначили володарів двох путівок до фінальної частини змагань. Через географічну віддаленість проведення групового етапу і цілком зрозумілі фінансові труднощі, на змагання не прибула команда Великобурлуцького району. Отож, в боротьбу вступили команди ДЮСШ-Близнюки (тренер Черкас С.І.), ДЮСШ-Олімпія (Лозова – тренер Чередниченко Н.С.) і ДЮКФП-Юність (Дворічна – керівник гуртка Смірнова О.А.). За неявку на ігри команда з Великобурлуччини отримала в пасив технічні 0-3 у всіх іграх, а інші матчі проводилися в боротьбі із пяти партій.

         Дворічанські волейболістки, за спиною яких не маленький змагальний багаж обласних і районних турнірів, першу гру проводили проти ровесниць із Лозової. Рваний темп гри тримав команди в напрузі всі пять партій. Першу партію виграли юні дворічанки, потім два сети собі в актив записали дівчата з «Олімпії». Нарешті, в четвертому сеті дворічанки рахунок за партіями зрівняли і перевели зясування спортивних стосунків на тайм-брейк. На скорочену партію у лозівських волейболісток залишилося більше сил і наші суперниці взяли гору - 3:2.

         Другий матч дівчат з «Юності» знову був випробуванням нервів для наставника і самих дівчат. Спершу вони примудрилися повністю віддати ініціативу господаркам міні-турніру і поступитися у двох поспіль партіях. Але потім, скинувши тягар відповідальності, просто «винесли» суперниць у двох поспіль сетах – 25:9 і 25:11. Знову розділені очки, знову нервова кінцівка і знову успіх на боці суперниць. Вирішальний сет наші дівчата провели впевнено і лідирували до передостаннього мяча. Але єдина прикра помилка призвела до другої, потім наступної і… психологічного надлому. Ведучи в рахунку 13:11 у вирішальній партії, наші дівчата примудрилися поступитися суперницям і віддати право участі у фіналі. Друга поразка з однаковим рахунком 2:3 не додала позитиву ані гравцям команди, ані тренеру, залишивши дворічанськиї волейболісток за межею учасниць фіналу. Для багатьох з них, останнього фіналу дитячих обласних змагань, бо більшість дівчат випускниці навчальних закладів.

         У матчі між командами Близнюків і Лозової впевнену перемогу з рахунком 3:0 святкували господарки зонального етапу. Саме ці дві команди представлятимуть групу «Б» у фінальному етапі змагань у старшій віковій групі серед дівчат. Змагання Дитячої волейбольної ліги Харківщини набирають ходи.

В. Каща

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 550 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: