MENU

15:03
Стартувала відкрита першість Куп’янського району

На цьому тижні стартувала першість Куп’янського району з волейболу серед чоловічих команд 2015 року.

В попередньому році ігри першості відбувались протягом серпня – вересня на відкритих майданчиках спортивного комплексу стадіону «Спартак». Минулорічним переможцем стала команда Куп’янського лінійного відділення управління магістральних газопроводів - «ЛВУМГ». Цього ж року класичний волейбол в Куп’янську повернувся до більш звичних змагань в спортивних залах.

З метою підвищення спортивної конкуренції і видовищності, організатори турніру МЦФЗН «Спорт для всіх»-«Спартак» і федерація волейболу Куп’янського району надали цьогорічному чемпіонатові статус відкритого. До участі в змаганнях надали заявки команди – «Здоров’я» (с.Ківшарівка), «Локомотив» (с.Куп’янськ-Вузловий), «ЛВУМГ» (м.Куп’янськ), два студентські колективи - «Медколедж» (Купянський медичний коледж) і «КАТК» (Куп’янський автотранспортний коледж) та збірна команда ветеранів волейболу з Дворічанського району.

Згідно з положенням змагань команди зіграють одноколовий турнір на протязі лютого – березня 2015 року, за результатами якого і визначиться переможець та призери першості.

Розпочався перший тур одинадцятого лютого грою газовиків з студентами автотранспортного коледжу в спортивному залі школи №6.

 

ЛВУМГ (м.Куп’янськ) – КАТК (м.Куп’янськ) 3-0

 

В цьому протистоянні студенти автоколеджу не знайшли ефективних  ігрових аргументів, щоб протидіяти досвідченому колективу газовиків, які й здобули впевнену перемогу.

Продовжились змагання чотирнадцятого лютого в спортивному залі куп’янського медичного коледжу. В гості до студентів-медиків завітали волейболісти з селища залізничників.

 

«Медколедж»  (м.Куп’янськ) – «Локомотив» (с.Куп’янськ-Вузловий) 3-1

 

На цей тур у «Локомотива» знову виникли проблеми з формуванням  оптимального складу команди і за таких обставин вони не змогли здобути хоча б одне очко в свій актив.

Завершували перший тур, в спортивному залі технічного училища селища Ківшарівка, команди «Здоров’я» та «Ветеран»:

 

«Здоров’я» (с.Ківшарівка) – «Ветеран» (Дворічанський р-н)         0-3

 

На початку першого сету команда хазяїв майданчика «не зовсім  гостинно» тричі заблокувала атаки дворічан і надалі зберігала отриману перевагу завдяки вдалій грі на блоці і в захисту. І тільки на подачах О.Коваленко, в середині сету, ветерани змогли наздогнати суперника. В кінці першої партії дві результативні атаки М.Бабая вивели дворічан вперед за сетами (23:25). В першому розіграшу другої партії м’яч ніяк не хотів приземлятись на майданчик - декілька раз ківшарівці «підстрахувались» від блоку, потім дворічани потягли «скидку», а потім знову зупинились в блоці суперника. Такі затягнуті розіграші стали характерними для другого сету. Куп’янські спортсмени самовіддано діяли в захисті та уважно страхували біля сітки. В атаці у хазяїв майданчика виділялись С.Гололобов та С.Козаков. У ветеранів надійно грає в захисті М.Карпович, а в атаці  раз по раз відзначались М.Бабай та В.Василець, атаки яких і забезпечили перемогу в другій партії (18:25).

Прикра поразка в напруженій боротьбі попередніх сетів знайшла відголосок у грі волейболістів «Здоров’я» – в третьому сеті боротьби вже не вийшло. Гості впевнено пішли в відрив у рахунку і до кінця сету збільшили свою перевагу майже в двічі.

В.Домнін

Фото О.Коваленко

 

 

Представляємо учасників відкритої першості Куп’янського району сезону 2015 року.

 

команда Здоров’я

Команда «Здоров’я» - цей дружній колектив, на протязі останнього десятиліття, є постійним учасником усіх волейбольних чоловічих і ветеранських турнірів Куп’янського району. Неодноразово приймав участь в одноденних турнірах в Дворічанському районі. Команда імпонує вболівальникам завдяки фірмовому стилю – завзятій, видовищній грі у захисті.

Переглядів: 616 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: