MENU

22:50
СВЯТКОВІ СПОРТИВНІ ЗАХОДИ

 

 Масові спортивно-оздоровчі заходи з нагоди свята Великої Перемоги було проведено в райцентрі у вихідні та святкові дні. Районним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», першочерговою задачею якого є організація та проведення масових фізкультурно-оздоровчих заходів за місцем проживання та в місцях масового відпочинку громадян, організація дозвілля населення у вихідні та святкові дні, було організовано та проведено традиційні заходи відкриття футбольного сезону серед ветеранів спорту та турнір з пляжного волейболу – відкриття змагань нинішнього сезону.


 


 


 

Тим часом, на центральному пляжі річки Оскіл – місці відпочинку та місці проведення волейбольного дозвілля серед населення, пройшли змагання з пляжного волейболу, що ознаменували початок нового змагального сезону у цьому виді спорту. За відсутності деяких провідних волейболістів, які стали учасниками розіграшу міжнародного кубка «Кенгуру» в Харкові, в турнірі відкриття сезону пляжного волейболу взяли участь шість пар учасників. Приємно, що серед чоловічих пар змагалася провідна жіноча двійка району у складів О. Летучої і А. Медяник і залишила непогані враження від гри в загальній сітці змагань.

Турнірна боротьба велася в напружених двобоях турнірної сітки за системою до двох поразок з трьох партій. Турнірні хитросплетіння ігрової сітки змагань виводили на перший план кращу фізичну готовність волейболістів після зимового сезону в класичному волейболі. Проводити аналогію між двома різновидами волейболу вкрай важко, адже це абсолютно різні види зі своїми перевагами у постановці гри.

Після тривалих поєдинків попередньої стадії змагань, до півфіналу пробилися команди «Родина-2» ( у складі В. Мальцев – А. Глушко) і «Тайм» ( М. Хавєлов – В. Василець) та «Родина» (М. Сєрік – Д. Дацик) і «Аллєгро» (О. Летуча – А. Медяник). Волейбольна двійка Мальцев – Глушко поступилася в першому сеті 15:21, але потім спортсмени надолужили згаяне – 21:17 і 15:8 і вийшли до фіналу. В другій півфінальній парі чоловіча двійка у складі Сєрік – Дацик впевнено здолала єдину жіночу пару на турнірі із загальним рахунком 2:0 (21:5; 21:11) і стала другим фіналістом змагань.

Матч за третє місце між командами «Тайм» і «Аллєгро» пройшов на фоні втоми гравців обох команд і гору в ньому з незначною перевагою в рахунку взяли більш витривалі хлопці – 2:0 (21:16; 21:19).

В головному матчі зійшлися одноклубники і для виявлення переможця командам знадобилося три сети. Зігравши дзеркально протилежні за характером гри і за рахунком перші дві партії, переможця було виявлено у грі на тайм-брейку, де вирішальну роль зіграв досвід капітана В. Мальцева. Отож, перемога команди «Родина-2» з рахунком 2:1 (21:14; 16:21; 15:11) виводить волейболістів в ранг переможців першого цьогорічного турніру з пляжного волейболу.

Переможців, призерів і півфіналісток-дівчат нагороджено спортивними призами і грамотами.

Велику подяку від організаторів і учасників турніру хотілося б передати генеральному директору ПСП «Вільшанське» Віктору Івановичу Лебединському, який надав для відзначення переможців і призерів нагородну атрибутику.

                                

   В. Каща

Фото В.Каща

Матеріал скорочено.

Газета “Дворічанський край” №№ 39-40 від 17 травня 2014 року


 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Кубок з нагоди дня Великої Перемоги – 2013  - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/volejbol_do_dnja_peremogi_klassika_pljazhnyj/2013-05-22-765


 

Переглядів: 662 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: