MENU

16:58
TEACHERS BATTLE - 2017

Teachers battle - 2017

турнір з волейболу серед вчителів та викладачів міста Куп’янськ, присвячений Дню працівників освіти.

25 вересня 2017 року у спортивному залі школі №1 міста Куп’янська  вдруге відбувся турнір з волейболу серед вчителів та викладачів міста - "Teachers battle", присвячений святкуванню Дню працівників освіти.

 На змагання, що планується зробити традиційними, в цьому році подали заявки вісім команд, це вчителі загальноосвітніх шкіл №1, №4, №11, шкіл-гімназій №2 та №3, ДЮСШ, ВПУ_№27 та дебютант цих змагань - команда викладачів КЗОЗ «Куп’янський медичний коледж ім.М.Шкарлетової».

Після серії напружених поєдинків в грі за бронзові нагороди   минулорічний переможець «битви вчителів» команда викладачів ВПУ_№ 27 тільки на тай-брейку здолала опір збірної вчителів школи №4 та Куп'янського спеціального навчально-виховного комплексу.

Азарт боротьби зберігся і в фінальному поєдинку між командою вчителів школи №1 та викладачами медколеджу. Знову для визначення переможця знадобився третій, скорочений сет, вікторія в якому визначила загальну перемогу в турнірі команди викладачів КЗОЗ «Куп’янський медичний коледж ім.М.Шкарлетової».

Під час підведення підсумків, організатори турніру - громадська організація "Куп'янськ - наш рідний дім" та спонсор змагань «маф-клуб «Мафія в Куп'янську» привітали переможців та призерів змагань, вручили подарунки всім учасникам турніру і висловили подяку директору школи №1 Гонті Валентині Олександрівні за допомогу в проведенні цього турніру

           

В.Домнін
Фото з альбому громадської організації "Куп'янськ - наш рідний дім"

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 523 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: