MENU

15:30
Третій тур першості Куп’янського району

28 лютого відбувся черговий тур відкритої першості Куп’янського району з волейболу.

Розпочинали третій раунд першості команди «Медколедж» та «Здоров’я», які зустрічались в спортивному залі Куп’янського медичного коледжу.

 

“Медколедж” - “Здоров’я”                   3-0

 

В своєму залі студенти медичного коледжу виступають завжди впевнено,  здобуваючи перевагу над суперником завдяки вдалим подачам та грі у захисті. Та цього дня відразу здолати опір ківшарівців їм не вдалось. Лише в кінці стартового сету хазяї майданчика здобувають необхідний для перемоги очковий баланс (26:24). А вже в другому та третьому сеті ефективно протидіяти атакам «Медколеджу» гості  не змогли і внаслідок цього до середини турнірної гонки “прийшли” з нульовим очковим балансом.

 

Наступна гра відбулась в спортивному залі спортивного комплексу «Локомотив» (с.Куп’янськ-Вузловий) між місцевими залізничниками та волейболістами управління магістральних газопроводів.

 

“Локомотив” - “ЛВУМГ”           0-3

 

Запеклі баталії між цими суперниками завжди викликають інтерес у вболівальників. Цього разу глядачі теж залишились задоволені – команди від початку включились у “боротьбу” на корті і тільки на «більш-менш» газовикам вдалося здобути перемогу у першому сеті (24:26). Надалі, використовуючи заміни, гравці “ЛВУМГ” підібрали ключі до гри суперника і реваншувались за поразку від залізничників у півфіналі ”Кубка пам’яті М.І.Савельєва”.

 

В останній грі туру студенти автотранспортного коледжу, в спортивному залі школи №6, приймали команду «Ветеран».

 

“КАТК” – “Ветеран”                   0-3

 

Продовжуючи тенденцію третього туру, в цій грі головна боротьба розгорнулась в першому сеті (24:26), поки команди, що вперше зустрічались між собою, вивчали один одного. А вже в наступних сетах гості пристосувались до стилю гри студентів  і, завдяки більшій варіативності в атаках, здобули дві впевнені перемоги.

 

Станом на друге березня лідери в турнірній таблиці не змінились - це колективи “ЛВУМГ” та “Ветеран”.

Ігри наступного туру розпочнуться 7 березня.

Центральна гра туру запланована на десяту годину. Цього дня студенти медколеджу чекатимуть на своєму майданчику колектив газовиків. Перемога в цьому протистоянні залишить медикам можливість продовжити боротьбу за золоті нагороди, а перемога залізничників гарантуватиме їм, як найменше, срібло чемпіонату.

Продовжать тур залізничники, які в своєму спортивному комплексі на станції Куп’янськ-Вузловий прийматимуть дворічан. Гра розпочнеться о 1600.

Команда «Здоров’я» зустрінеться з збірною автотранспортного технікуму 11 березня на майданчику технічного училища в с.Ківшарівка. Початок гри о вісімнадцятій годині.

 

Продовжать спортивні святкові вихідні змагання жіночих команд.

Дев’ятого березня в спортивному залі ДЮКФП “Юність” (смт.Дворічна) відбудеться традиційний регіональний турнір серед жіночих команд, присвячений міжнародному жіночому дню. До участі запрошені колективи Дворічанського та Куп’янського районів. Початок змагань о 1000.

 

Шановні вболівальники, запрошуємо на волейбол!

 

В.Домнін

Переглядів: 571 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: