MENU

11:52
Турнір пам’яті Г.Я. Ляшенка з волейболу

У неділю, 18 січня, у спортивному залі Південноміського технологічного ліцею відбувся розіграш традиційного Кубка з волейболу, присвяченого пам’яті активіста фізкультурного руху Г.Я. Ляшенка.

Під час урочистого шикування команд з вітальним словом виступив міський голова Брюханов О.М., який відкрив турнір і подарував колективу з м. Південного волейбольний м’яч.

Команди з міста Харкова, Люботина, Південного, селища Пісочина були поділені на дві підгрупи, ігри в яких проходили за коловою системою. Переможці підгруп зустрілися у фіналі. Отже команди «Южний - 1» м. Південне і «Взлёт - 1» м. Харків виборювали головну нагороду – Кубок, і ця зустріч, як і очикувалося, була найцікавішою і напруженішою. З самого початку харків’яни взяли ініціативу у свої руки і повели у рахунку. Не дивлячись на те, що господарі зустрічі неодноразово скорочували розрив і мали можливість вирватися у лідери, гравці допускали дрібні помилки, які у підсумку і не дозволили команді набрати необхідних для перемоги очок.

Отже володарем Кубку стала команда «Взлёт - 1» м. Харків, яка нагороджена кубком Харківського районного спортивного клубу.

Ю. Авдєєва

Переглядів: 522 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: