MENU

13:29
Турнир памяти академика ААНУ Ю. В. Будённого 2015

Циркуны - золото!

    Цієї неділі в спортивному залі Харківського національного аграрного університету  відбувся восьмий традиційний регіональний волейбольний турнір (35+) пам’яті академіка ААНУ Ю.В.Будьоного. Цього року організатори запросили на волейбольний майданчик університету чотири спортивні колективи з м.Чугуєва, с.Циркуни, смт.Н.Водолага та смт.Дворічна. Доповнила названий квартет команда від організаторів - збірна «ХНАУ», постійний учасник цих змагань.

    За регламентом команди розіграли одноколовий турнір з скороченою кількістю партій і очковою «стелею» в 15 пунктів. Остаточне розташування команд в турнірній таблиці визначалось за кількістю набраних очок, які нараховувались за «італійською» системою.

    Вперше на цих змаганнях приймали участь волейболісти-ветерани з Н.Водолаги, чия самовіддана гра в захисті стала своєрідним відкриттям турніру. Цей «міцний горішок» ускладнив життя лідерам і своїм завзяттям дуже сподобався глядачам.

    У половині ігор переможці були визначені лише на тай-брейку, а жодній з команд цього дня не вдалося уникнути очкових втрат. Остаточний розподіл призових місць визначився лише після фінального свистка заключної гри, який розставив трійку фіналістів аналогічно минулорічному турніру.

Двуречная - серебро!

    Отже бронзові нагороди турніру здобула команді організаторів –«ХНАУ», срібло отримали в свою командну скарбничку волейболісти Дворічної, а переможцем цьогорічного турніру, третій рік поспіль став спортивний колектив з  селища Циркуни.

ХНАУ - бронза!

 

В.Домнін

Фото В.Домнін, Я.Макеєв

Переглядів: 765 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: