MENU

12:40
Турнір з пляжного волейболу BALAKLIYA OPEN CUP 2017 серед чоловічих та жіночих команд

    Балаклійщина відома своїми спортивними традиціями і широкими волейбольними зв’язками в Харківській області і за її межами. Черговим підтвердженням цього факту став турнір з пляжного волейболу  серед чоловічих та жіночих команд «BALAKLIYA OPEN CUP 2017», який відбувся 15 липня 2017 року на двох піщаних кортах розташованих біля спортивного комплексу “ВИМПЕЛ”, що в центрі міста Балаклія.

    Урочисте відкриття турніру проходило за участі голови Балаклійської районної державної адміністрації Степана Масельського, голови районної ради Олександра Літвінова та Оксани Супрун, - помічника депутата Харківської обласної ради Анатолія Русецького. Саме завдяки їх підтримки було ініційовано та проведено це спортивне свято. Організатори висловили сподівання, що турнір стане традиційним і побажали спортсменам доброго настрою, успішних змагань та перемоги кращім.

    Для участі в цьому регіональному турнірі організатори запросили збірні команди, які постійно підіймаються на п’єдестал обласної спартакіади з пляжного волейболу – це представники Балаклійського, Барвінківського, Близнюківського, Дворічанського, Шевченківського районів, колективи з міст Ізюм, Первомайський та Куп’янськ.

    Серед жінок перемоги святкували представниці організаторів - збірна команда Балаклійського району. На другу сходинку п’єдесталу піднялись волейболістки Дворічанського району. Замкнули трійку призерів дівчата з Близнюківського району.

    Серед чоловіків не було рівних команді Дворічанського району, які в фіналі здолали пару з міста Ізюм. Третю сходинку на п’єдесталі посіли пляжники з міста Первомайськ.

    Під час урочистої церемонії нагородження, яку провели начальник відділу у справах молоді та спорту Балаклійської РДА Сергій Кунденко та директор КП БРР «Балаклійський дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий комплекс «Вимпел» Ростислав Кравчук, переможцям та призерам турніру були вручені грамоти, пам’ятні статуетки, медалі та вимпели, а також грошові премії від Благодійного Фонду «Даруй Добро».

 

В.Домнін

Фото А. Медяник

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 784 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: