MENU

23:30
Турнір з пляжного волейболу у приміщенні серед юнацьких команд

27 грудня на базі спортивного залу Великобурлуцької школи, пройшов турнір з пляжного волейболу у приміщенні, серед юнаків навчальних закладів Великобурлуцького району, який був присвячений Новому року – 2017.

В змаганнях виявило бажання прийняти участь 10 команд з 7 навчальних закладів, команди були розділені на дві підгрупи по п’ять команд. В підгрупах ігри пройшли за коловою системою та складались з однієї партії до 15 очок. 

До першої підгрупи потрапили команди Андріївка-1, Ліцей-2, 
Шипувате-2, В.Бурлук та Катеринівка. З чотирма перемогами над своїми суперниками з першого місця в даній підгрупі виходить команда навчального закладу с.Катеринівка, з однією поразкою з другого місця в даній підгрупі виходить команда ЗОШ смт.В.Бурлук. 

В другу підгрупу потрапили команди Андріївка-2, Ліцей-1, 
Шипувате-1, Гнилиця та Підсереднє. З чотирма перемогами в своєму резерві з першого місця в даній підгрупі виходить команда Ліцей-1, з другого далі проходить команда ЗОШ с.Підсереднє. 

В боротьбу за 3-4 місце вступили команди ЗОШ с.Підсереднє та смт.В.Бурлук, фінальні ігри складались з одного повноформатного сету. Дані команди виявились рівними за грою, від початку і до завершення зустрічі. Команди йшли м’яч в м’яч, про що говорить і фінальний рахунок 24:22 на користь команди з ЗОШ с.Підсереднє у складі Гліба Куліша та Артема Торчила. 

В фінальній зустрічі турніру, за розіграш 1-2 місця, зійшлись команди навчальних закладів з Великобурлуцького ліцею та ЗОШ с.Катеринівка. З першої подачі гру в свої руки взяли ліцеїсти, які зовсім не давали своїм суперникам розкритись у грі, розіграш за розіграшем ліцеїсти довели гру до перемоги 21:12. 

На урочистому шикуванні команди нагороджені комплектами медалей та дипломами відділу освіти, нагородження проводив головний спеціаліст відділ освіти Руслан Зоренко. 

Отже у підсумку змагань, перше місце посіла команда Великобурлуцького ліцею у складі Владислава Носача та Андрія Застьоли (вчитель фізичної культури Анатолій Григорович Ситник), друге місце посіла команда ЗОШ с.Катеринівка у складі Сергія Кісіля та Віталія Рудака (вчитель фізичної культури Сергій Іванович Латиш), третє місце посіла команда ЗОШ с.Підсереднє у складі Гліба Куліша та Артема Торчила (вчитель фізичної культури Олександр Вікторович Посипайко). 

Бажаємо нашим юним спортсменам нових перемог та спортивної вдачі.

 

Р. Зоренко

 

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 548 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: