MENU

13:33
Турнір з пляжного волейболу в приміщенні серед дівчат

    25 січня на базі спортивного залу пройшов турнір з пляжного волейболу в приміщеннях серед дівчат навчальних закладів району. 

    В змаганнях прийняло участь 12 команд, змагання пройшли за олімпійською системою до двох поразок, та складались з трьох партій до 11 очків, або ж до двох перемог. 

    Минули перші три тури ігор, кожна з команд зіграла по три гри, без поразок до півфінальної стадії ігор дійшли команди з «Ліцей-2» у складі Ірини Шкарупети та Інни Каллаї та команда «Андріївка-1» у складі Христини Кривощей та Катерини Гапон. З однією поразкою в своєму резерві до півфінальної частини на команду «Андріївка-1» за вихід до фінальної частини вийшла команда «Підсереднє-1» у складі Інни Позднишевої та Діани Годованець, в іншій парі з командою «Ліцей-2», також зазнавши одну поразку зустрічалась команда «Бурлук» у складі Євгенії Добриднік та Маргаріти Кузнецової. 

    В зустрічі «Андріївка-1» та «Підсереднє-1», сильнішими виявились останні, 2:0 на їх користь, в протистоянні між «Ліцей-2» та «Бурлук» більш впевнено виглядали гравці команди «Бурлук» за ними і перемога 2:0. 
В зустрічі за 3-4 місце зустрілись команди «Андріївка-1» та «Ліцей-2», де сильнішими були гравці команди «Андріївка-1», їм і дістається перемога, третє місце, команда дівчат «Ліцей-2» займають четверте місце. 

    В фіналі зустрілись два гідних суперника «Бурлук» та «Підсереднє-1», не зважаючи на втому, дівчата продемонстрували красиву гру в пляжний волейбол. До фінальної частини змагань з важкими зустрічами підійшла команда «Підсереднє-1», яка на передодні зіграла три зустрічі з рахунком 2:1. Команді «Бурлук» в цьому пощастило більше, вона дійшла до фінальної частини розігравшись та зігравши на одну гру менше. Загальний підсумок гри 2:0 на користь команди «Бурлук». 

    В загальному заліку бронзовими призерами змагань стала команда складі Ірини Шкарупети та Інни Каллаї та команда «Андріївка-1», друге місце займає команда дівчат «Підсереднє-1» у складі Інни Позднишевої та Діани Годованець, і переможці турніру команда «Бурлук» у складі Євгенії Добриднік та Маргаріти Кузнецової. 

    Вітаємо дівчат з перемогою та бажаємо їм подальших спортивних здобутків. 


Р.Зоренко

ФОТО

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 541 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: