MENU

11:57
Турнір з пляжного волейболу в приміщеннях у Великому Бурлуку

6 квітня на базі спортивного залу Великобурлуцької школи пройшов турнір з пляжного волейболу в приміщеннях серед збірних команд навчальних закладів району.

В змаганнях прийняло участь 8 команд навчальних закладів району, кожну команду представляла команда з 2 юнаків. Команди жеребом були розділені на дві підгрупи по 4 команди, в підгрупах ігри пройшли за коловою системою та складались з однієї партії до 21 очка.

До першої підгрупи потрапили команди Великобурлуцького ліцею, ЗОШ с.Андріївка, с.Червона Хвиля, с.Шипувате. Здолавши всіх своїх суперників з першого місця з підгрупи виходить команда В.Бурлуцького ліцею, поступившись лідеру з другого місця виходить команда школи с.Андріївка.

В другу підгрупу потрапили команди навчальних закладів з с.Гнилиця, с.Підсереднє, с.Григорівка та смт.В.Бурлук. Здобувши три перемоги лідерами підгрупи стали юнаки НВК с.Григорівка, з другого місця поступившись лідеру виходить команда з школи с.Підсереднє.

За вихід до фінальної частини змагань в стикових іграх зустрілись юнаки команди Великобурлуцького ліцею і школи с.Підсереднє, з рахунком 21:15 перемогу здобувають підсередняни.

В парі між юнаками НВК с.Григорівка і школи с.Андріївка, перемогу здобувають григорівці 21:17.

Отже зазнавши поразки в стикових іграх, за розіграш 3-4 місця вступають в бій команди В.Бурлуцького ліцею (Владислав Носач і Андрій Застьола, тренер Анатолій Ситник) і школи с.Андріївка (Евген Шевченко і Данило Джафаров, тренер Віктор Шестопалов), повторюється картина зустрічей в підгрупах. В підгрупі ліцеїсти здобули перемогу над андріявцями, на більше менше з рахунком 25:23, тепер, юнаки з с.Андріївки не віддали перемоги і з рахунком 21:18 реабілітуються, таким чином посідають 3 місце в турнірі.

Останньою грою турніру, був розіграш за 1-2 місце, де зустрілись команди з однієї підгрупи, НВК с.Григорівка (Євген Азаров і Дмитро Купін, тренер Дмитро Волков) та школи с.Підсереднє (Леонід Лапін і Гліб Куліш, тренер Олександр Посипайко), тут також повторилась попередня картина. В підгрупі юнаки з с.Григорівка з рахунком 21:15 здобули перемогу над юнаками з с.Підсереднє. В фінальній зустрічі, чи гра не пішла у юнаків с.Григорівка, чи то навпаки юнаки з с.Підсереднє заграли і спіймали «кураж», картина гри була зовсім іншою. З початку гри юнаки школи с.Підсереднє розігравши вдало декілька розіграшів, повели в рахунку 6:0, та взявши хвилину і перебудувавши гру, хлопці з с.Григорівка наздоганяють своїх суперників. Але це було не надовго. Леонід Лапін і Гліб Куліш, знову переломлюють хід гри в свій бік і рахунок стаэ 16:8. Знову Євген Азаров і Дмитро Купін знаходять в собі сили наздогнати суперника і майже переломити хід гри в свій бік, та нажаль допускають декілька помилок у нападі, чим і скористались Л.Лапін і Г.Куліш, і доводять гру до переможного рахунку 21:19.

Відповідно команда школи с.Підсереднє (у складі Леоніда Лапіна і Гліба Куліша, тренер Олександр Посипайко) посідає перше місце, друге місце посіли юнаки НВК с.Григорівка (у складі Євгена Азарова і Дмитра Купіна, тренер Дмитро Волков).

На урочистому підведенні підсумків, команди переможці нагороджені медалями та дипломами сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації, нагородження провів Руслан Зоренко. Захід проведено при плідній співпраці сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації та В.Бурлуцької ДЮСШ.

 

Р.Зоренко

Фото Р.Зоренко

Переглядів: 632 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: