MENU

13:37
У Великому Бурлуку змагались ветерани волейболу


Команда Гнилица - 1 место

    21 лютого в смт.В.Бурлук відбувся волейбольний турнір (35+) присвячений 73-й річниці визволення Велико-Бурлуцького району від фашистських загарбників.

    До спортивної зали Велико-Бурлуцької середньої школи зібрались п’ять колективів, що обєднали ветеранів волейбольного руху в районі. Це постійні учасники волейбольних змагань “Сокіл” (смт.В.Бурлук), “Бурлук” (смт.В.Бурлук), збірні команди селищ Гнилиця і Григорівка, та дебютант ветеранського руху команда селища Хатнє.

    За регламентом турніру учасники розіграли одноколовий турнір зі скороченою кількістю партій. Ключовим для визначення переможця став поєдинок між командами “Сокіл” та волейболістами селища Гнилиця. “Сокіл”, багаторічний лідер змагань в районі, несподівано програв перший сет чудово налаштованому на боротьбу супернику. Бурлучани підтвердили свій статус лідера здобувши перемогу в наступному сеті більш ніж з десятиочковою перевагою. А ось у вирішальному, короткому сеті, сильнішими знову виявились ветерани з Гнилиці.

    Команда селища Гнилиця, не зазнавши жодної  поразки, здобула перемогу в турнірі. «Сокіл» посів другу сходинку п’єдесталу. На третій сходинці святкували гравці команди “Бурлук”, які випередили григорівських волейболістів лише за додатковими показниками.

 

В.Домнін

Фото Р.Зоренко

Переглядів: 627 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: