MENU

15:21
В Харкові стартував міжнародний чемпіонат з пляжного волейболу - «Кенгуру-2014»!

9-10 травня на новозбудованих за всіма офіційними стандартами  кортах для пляжного волейболу, в харківському парку культури та відпочинку імені М.Горького, стартував перший етап «Міжнародного чемпіонату з пляжного волейболу - «Кенгуру-2014».

З цього року міжнародна федерація пляжного волейболу, маючи за мету збільшити видовищність змагань, на деяких європейських турнірах застосовує систему ігор з п’яти партій (замість трьох) і до 11, але не більше 15 очок (замість 21-15). Саме такі “експериментальні” правила і стануть головною особливістю цьогорічного  чемпіонату.

На стартовому етапі в Харкові змагання розпочались в категоріях «MEN», «MEN 38+», «GIRLS» та «MIX». Загалом майже сорок команд представляли на цих змаганнях крім Харкова та області пляжників з Києва, Запоріжжя, Сум, Приморська, Феодосії, Ужгорода та  Астани.

В категорії «MEN» пара “Укртрансгаз” (М.Бабіч, В.Самодай) у видовищному фіналі здолала команду “SMART” (К.Медяник, О.Дергунов).

В категорії «MEN 38+», за відсутності потужної команди “Пілоти”, основна боротьба за медалі розгорнулась між командами “Кенгуру” (А.Афанасьев, В.Задорожний), “Аеліта” (В.Рибак, С.Меламед) та “Факел” (В.Домнін, А.Кущ). З мінімальною перевагою переможцем на першому етапі став колодезнянський “Факел”.

В категорії «GIRLS» для багатьох очікувано перемогла команда “SMART” (А.Зінченко, А.Косяк).

В самій “веселій” категорії «MIX» перемогу здобула сімейна команда “КоКо” (С.Косяк, А.Косяк).

 

Другий тур чемпіонату «Кенгуру» відбудеться з 29 травня по 1 червня на базі відпочинку «Прибой» в місті Приморськ.

Повний звіт про перший етап чекайте на сайті харківського волейбольного клуба “Кенгуру” - http://www.kenguru.kharkov.ua.

В.Домнін

Фото О.Кулик

Переглядів: 766 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: