MENU

14:02
Відкрита першість Дворічанського району 2015-2016

Цієї суботи стартує відкрита першість Дворічанського району  2015-2016 років. Головні тези цьогорічного чемпіонату можна сформулювати так:

  • Ігри першості будуть проходити на волейбольному майданчику Дворічанського ДЮКФП “Юність”. Перше коло відбудеться в листопаді-грудні 2015 року. Ігри другого кола -  в січні 2016. Визначення переможців - за “італійською” системою підрахунку очок.
  • В цьогорічному чемпіонаті стартує сім волейбольних колективів. Це переможець двох попередніх сезонів команда “Родина” (с.Жовтневе) і постійні учасники усіх волейбольних турнірів в нашому районі -  команди “Факел” (с.Колодязне), “Колос” (с.Рідкодуб) та “Ветеран” (збірна ветеранів Дворічанського району). На жаль колектив з великими волейбольними досягненнями і традиціями “Нива” (с.Вільшана) цього року взяв паузу у виступах в чемпіонаті. Та будемо сподіватись на його повернення, як повернувся в чемпіонат, після минулорічної перерви, топільський “Оскіл”, який напередодні вже “навів шороху” у волейбольних стартах в рамках спартакіади до дня працівників сільського господарства.
  • Першість зберігає статус відкритих змагань. Срібний призер минулого року куп’янський “Оскіл” зберіг свій кадровий склад і цього року має за мету зробити чемпіонський “дубль” - доповнити командну скарбничку перемогою у відкритому Кубку Дворічанського району та медалями відкритої першості Дворічанського району. Інший “гість” чемпіонату, представник Велико-Бурлуцького району, команда “Зевс -Д” (с.Андріївка). Цей колектив майже невідомий нашим вболівальникам, та срібні нагороди минулорічної першості В.Бурлуцького району і “срібний виступ” на кубку “Відкриття сезону” (В.Бурлук) заслуговують на відношення до дебютанта з повагою та цікавістю.
  •  За результатами першості будуть сформовані групи для першого етапу розіграшу відкритого Кубку Дворічанського району.

     

В.Домнін

 

Розклад ігор 1 туру (28.11.2015):

  1. 900      Ветеран    –   Факел
  2. 1030    Оскіл (К.)           –   Оскіл (Т.)
  3. 1200      Зевс-Д       –   Родіна
  4. Колос - вихідний

 

 

 

Переглядів: 712 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: