MENU

17:34
Відкрита першість Куп’янська – за тур до фінішу

У вечері п’ятого березня розпочався четвертий тур першості Куп’янська 2016 року. Його розпочинала зустріч команд “Локомотив” та “Ветеран”. Ця гра повинна була відбутись в рамках другого туру, але того разу була винесена на передостанній.

 

«Локомотив» (смт.Куп’янськ-Вузловий) - «Ветеран» (смт.Дворічна)   2-3

(25:16, 25:17, 22:25, 21:25, 11:15)

“Локомотив”, виступаючи майже в оптимальному складі, впевнено переміг у перших двох сетах за рахунок результативних подач і блискучих дій в атаці Дмитра Шумілова. В третьому сеті дворічани нарешті «освоїлись» в невисокому залі залізничників і гра перестала носити однобічний характер. В цьому сеті, за рахунку 21:18, куп’янські волейболісти можливо зарано повірили у “суху” перемогу і «зменшивши оберти» дали можливість дворічанам повернутись в боротьбу, записавши сет в свій актив з рахунком 22:25. Натхненні цією перемогою, ветерани здолали залізничників і в двох наступних партіях, розділивши, таким чином, залікові бали з суперником.

А на ранок наступного дня залізничники завітали до спортивного залу Куп’янського медичного коледжу.

 

«Медколедж» (м.Куп’янськ) - «Локомотив» (смт.Куп’янськ-Вузловий)   3-1

Того дня «Локомотив» приклав максимум зусиль, щоб залишитись в гонці за місце на п’єдесталі і, як наслідок, вболівальники стали свідками яскравого поєдинку рівних команд, у якому рахунок в сетах підступав до 30 очок.

В рідному залі студенти грали впевнено, особливо успішно на подачі і блокуванні країв суперника. А останнім банально не вистачило фізичних кондицій на дві повно-форматних гри за неповні сутки.

 

В суботу дванадцятого березня в ігровому залі спортивного комплексу “Локомотив” (селище Куп’янськ-Вузловий) команди «Локомотив» та «Здоров’я» догравали перенесену гру першого туру.

 

«Локомотив» (смт.Куп’янськ-Вузловий) - «Здоров’я» (смт.Ківшарівка)   3-0

Залізничники з кожним туром демонструють все кращу командну гру і тому їхнім гостям, навіть підсиливши свій склад нападаючим Дмитром Кур’яновим,  важко було розраховувати на перемогу. Та віддамо належне ківшарянам, вони до останнього намагались «зачепитись» бодай за очко, в кожній партії здолавши двадцяти очковий рубіж.

 

Перед останнім туром в чемпіонаті склалась наступна ситуація: - незалежно від результату гри п’ятого туру між колективами «ЛВУМГ» та «Здоров’я», ківшаряни залишаться на п’ятому місці. Для них є тільки одне питання – чи зможуть вони змінити «нуль» в графі набраних очок своєї команди.

Також визначилось місце в турнірній таблиці у «Локомотива», який вже зіграв всі свої ігри і з чотирма очками посів четверте місце в підсумковому заліку.

А остаточне розташування команд-лідерів цьогорічного чемпіонату («ЛВУМГ»-6 очок, «Ветеран»-7 очок, «Медколедж»-7 очок) на п’єдесталі залежить від рузультатів виступу цих команд в останньому п’ятому турі.

В.Домнін

 

Переглядів: 598 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: