MENU

10:41
Відкритий Кубок Харкова з пляжного волейболу серед юніорок 1998 р.н.

Відбувся Відкритий Кубок Харкова з пляжного волейболу серед юніорок 1998 р.н. у спортивній залі УМГ "Харківтрансгаз".

Були представлені команди міст: Суми, ВК "Кенгуру" Харків, Дніпропетровськ, Краснопавлівка (Харківська область), Первомайський (Харківська область).

Ігри дівчат були достатньо цікавми, з певною тактикою, з виконанням спеціальних елементів пляжного волейболу, з непоганою грою у захисті, з боротьбою при атаці та блокуванні. 

У фiналі прогнозовано опинилась пара дiвчат з міста Суми, які є срібними призерками літнього Чемпіонату України 2015 до 18 років, та здивували наймолодші учасниці Нагорна Анастасія та Рибальченко Тетяна, пройшовши у фінал. Все ж таки переміг досвід Фенько Владислави та Болотнікової Олени. Виявли характер у грі за третє місце Ротова Карина та Гур’єва Анна, але все ж таки поступились парі – Дзивульська Еліна та Кошелева Катерина.

Результати дівчат: 
1 місце - Команда Суми – Фенько Владислава та Болотнікова  Олена (тренер: Самодай В.І., Турченик В.Ф.), 
2 місце - Команда ВК "Кенгуру" Харків / Днiпропетровск - Нагорна Анастасія і Рибальченко Тетяна (тренери: Зiнченко А.В., Козаченко В.В.), 
3 місце - команда ВК "Кенгуру" Харків / Днiпропетровск -Дзивульська Еліна та Кошелева Катерина (тренер: Зiнченко А.В., Степанов Б.П.).
4 місце – команда ВК "Кенгуру" Харків – Ротова Карина та Гур’єва Анна.

Сподіваємось, що учасниці виправдали всі сподівання та підготувались до Зимового чемпіонату України 2016 з волейболу пляжного серед дівчат до 19 років  

Дякуємо всім учасникам, організаторам і суддям за свято пляжного волейболу в зимовий період!

Зінченко А.

 

Переглядів: 768 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: