MENU

15:23
Відкритий турнір «KOROPIV HUTIR OPEN-2014»

24-27 липня 2014 року на базі відпочинку «Ivashkevich Volley» с. Коропове в Харківській області, Зміївському районі відбувся Відкритий турнір «KOROPIV HUTIR OPEN-2014» з волейболу пляжного серед чоловічих та жіночих команд.

На турнір заявилось 32 чоловічі та 12 жіночих команди з різних міст України, та з Казахстану. Кількісний рівень турніру перевищив багато актуальних змагань з волейболу пляжного, а також рівень гравців подарував багато незабутніх ігрових моментів.  

Крім учасників на волейбольне свято в с. Коропове приїжджало щодня багато вболівальників, дорослих та юних волейболістів, представників ДЮСШ.

Впродовж чотирьох ігрових днів волейболісти виборювали право бути в фіналі чотири жіночі та чоловічі команди. В неділю фінальні ігри розпочались з 10.00 год. та тривали до 15.00 год. Зустрілись команди за ІІІ місце у чоловіків – Резнік Єдуард/ Ярощук В’ячеслав (Запоріжжя/Іллічівськ) проти Булатецкого Максима/Романенко Романа (Черкаси/Київ) 2-0.

У жінок за ІІІ місце боролись Лесуненко Ангеліна/Смоляр Оксана (Дніпропетровськ) та Косяк Анна/Зінченко Анжела (Харків) 1-2.

 Кожен день гравці та вболівальники доставлялися на безкоштовному автобусі з Харкова, була забезпечена ігрова форма з елементами орнаменту, безкоштовні обіди та ужини, уважне ставлення до потреб учасників.

Дуже важливо в важкі дні для нашої країни зберігати людяність та підтримку один одного.

Учасники та вболівальники визначили високий рівень змагання «KOROPIV HUTIR OPEN-2014» та висловлюють подяку Президенту ХОФПВ та організатору Сергію Володимировичу Івашкевичу.

Чекаємо на наступний турнір «KOROPIV HUTIR OPEN-2015».

 

Переглядів: 790 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
1 Владимир  
Крутой турнир! Больше бы таких! А видео финалов будет?

Имя *:
Email *:
Код *: