MENU

18:15
Відкритий Всеукраїнський турнір з волейболу серед чоловічих команд, присвячений Дню незалежності України

22-24 Серпня 2014 р. під патронатом Департаменту  у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, Управління у фізичної культури та спорту Харківської міської ради та Федерації волейболу Харківської області у палаці спорту «Локомотив» ім. Г.М.Кірпи відбувся  Відкритий Всеукраїнський турнір з волейболу  серед чоловічих команд, присвячений Дню незалежності України. У ньому взяли участь команди «Суми Хімпром» (м.Суми). «Локо-Надія» (м.Харків), ВСК «Юракадемія» (м.Харків), та «Збірна України - 97».

Команди перевіряли свої сили перед початком нового сезону, нових гравців та тактичні схеми. У складі «Локо-Надія» на майданчик вийшов Дмитро Терьоменко, у якого закінчився контракт з «Локомотивом». Він, до речі, отримав приз кращого гравця турніру. Несподіванкою для сумчан виявилася поразка з рахунком 0:3 від «Локо-Надія» в останній день змагань.

Переможцем турніру стала команда «Локо-Надія» (тренер А.Янущик), на другому місці «Суми Хімпром», третіми були волейболісти ВСК «Юракадемія». Кубки та медалі переможцям, призерам і кращим гравцям  вручив президент ФВХО А.Номеровський.

Змагання забезпечувала бригада арбітрів ФВХО у складі суддів МК В.Паєвського, НК В.Землянухіна, Л.Калініної, С.Колеснікової, В.Хлопенка, другої категорії К.Гранько, Ю.Кириченка,О.Михайлова.

В.Овсієнко, фото автора ЗДЕСЬ 

Переглядів: 732 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: