MENU

21:30
Визначився чемпіон відкритої першості Куп’янського району 2015 року

Чотирнадцятого березня на ігровому майданчику фізкультурно-оздоровчого комплексу в с.Ківшарівка відбувся заключний тур відкритої першості Куп’янського району з волейболу. Цього для мали остаточно визначитись місця  команд-учасників чемпіонату в турнірній таблиці. Та на жаль гра між командами «Здоров’я» та «Локомотив» була перенесена через об’єктивні причини. Тому, як виявилося пізніше, хто з них посяде четверте, а кому дістанеться п’яте місце – ці колективи з’ясують пізніше.

Розпочинали заключний ігровий день команди «Медколедж» та «КАТК».

 

“Медколедж” - “КАТК”              3-0

 

Для команди «КАТК» перемога в цій грі давала шанс змінити останню сходинку чемпіонату на п’яту чи навіть четверту. А медикам було достатньо в цьому поєдинку здобути перемогу хоч б у двох сетах, щоб гарантувати собі третю сходинку в чемпіонських перегонах.

В перших двох сетах обидві команди у рівній боротьбі намагались вирішити свої турнірні задачі. Завдяки більш злагодженим діям успіху, в стартових сетах, досягли гравці «Медколеджу». Визначившись в турнірній боротьбі, у третьому сеті команди заграли розкутіше і дали змогу позмагатись своїм резервістам. Перемога у третьому сеті закріпила за студентами-медиками третю сходинку куп’янського чемпіонату.

Заключна гра ігрового дня між газовиками та дворічанськими ветеранами складала головну інтригу чемпіонату.

 

“ЛВУМГ” - “Ветеран”                 1-3

 

До цього часу обидві команди виступали в чемпіонаті без поразок і гарантували собі, як мінімум, срібні нагороди. Дворічани вдало розпочали гру – серія «планерів» від О.Коваленка дала змогу ветеранам набрати чотири очки поспіль на блокуванні. Після хвилинної перерви куп’янчани зуміли «розмочити» рахунок і почали скорочувати відставання в рахунку. Їх лідери Д.Лук’янов та А.Романенко вдало атакують з краю сітки, раз по раз добиваючи м’яч до паркету. Блок дворічан так і не зміг знайти протидію супернику і перший сет в протоколі записали за куп’янчанами  (25:23).

«Ветеран» розпочали другу партію з замін, маючи за мету тактично змінити  свою гру. На протязі всього сету знову точилась рівна боротьба. І хоч газовики продовжували пробивати блок ветеранів, декілька вдалих дій у захисті дали змогу дворічанам вирівняти рахунок за сетами (23:25).

В третьому сеті боротьба стала ще напруженішою – команди не змогли виявити сильнішого в рамках відведеного 25 очкового рубежу… В цьому ігровому відрізку у дворічан вдало вийшов на заміну В.Рубцов, результативні атаки якого з другої зони і вирішили долю цієї партії (27:29). В четвертому сеті на діях «ЛВУМГ» позначилась втома основних гравців, їх атаки декілька разів  зупинив блок суперника і як наслідок впевнена перемога дворічан – 19:25, яка вивела збірну ветеранів Дворічанщини у ранг переможців відкритого чемпіонату Купянського району.

Після цієї гри відбулась офіційна церемонія нагородження переможців і призерів змагань, яким були вручені відповідні медалі та дипломи. Кожна команда отримала від організаторів пам’ятний кубок на згадку про успішні виступи в цьогорічному чемпіонаті.

ФОТО

В.Домнін

Переглядів: 825 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: