MENU

21:59
Визначився переможець серед волейболістів першої групи

17 квітня 2015 року в Харкові визначився переможець чоловічих волейбольних змагань за програмою обласної Спартакіади з видів спорту на Кубок обласної державної адміністрації серед команд  першої групи.

На першому етапі змагань чотирнадцять команд  було розділено на чотири підгрупи. В підгрупах команди зіграли між собою в одне коло з скороченою кількістю партій.

На другому етапі переможці підгруп сформували півфінальні пари. В першому півфіналі зустрілись команди Куп’янського та Балаклійського районів, “бронзовий” та “срібний” призер минулорічних змагань. В цьому протистоянні сильнішими виявились Купянські волейболісти, які вперше здобули путівку до фіналу.

В другому півфіналі зустрілись команди Первомайського та Красноградського районів. Волейболісти з Первомайська - минулорічні переможці спартакіади, очікувано, “в суху”, переграли своїх суперників.

В грі за третє місце команда Балаклійського району досить впевнено переграла волейболістів Красноградського району у двох сетах.

         А от фінальна гра виявилась більш напруженою. Перший сет впевнено виграли куп’янські волейболісти (25:16), швидка гра котрих в центрі та з країв сітки стала несподіванкою для суперника. На жаль в одному з ігрових епізодів травмувався один з лідерів куп’янчан Д.Лук’янов, що внесло розбалансованість у їх гру, чим і скористались суперники, впевнено повівши у рахунку на початку другої партії. Зберігши здобутий очковий заділ, другий сет виграли первомайські волейболісти – 21:25.

На тай-брейку у кожної команди були вдалі ігрові епізоди і після одинадцяти очок баланс в рахунку зберігався. Вирішальним для  протистояння цих колективів стала вдала серія “планерів” від О.Дмитрієва, завдяки яким рахунок швидко змінився на користь первомайських волейболістів (12:15).

Таким чином куп’янчани вдало поміняли “бронзу” на “срібло”,  а команда Первомайського району вдруге поспіль здобула почесне звання переможців обласної Спартакіади.

 

В.Домнін
Фото Ю.Фесілов 

 

 

Переглядів: 668 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: