MENU

13:48
Волейболісти Петропалівської сільскої ради – володарі Кубку голови Куп'янської районної державної адміністрації

Волейболісти Петропалівської сільскої ради – володарі Кубку голови Куп'янської районної державної адміністрації

    01 квітня 2017 в рамках проведення районної Спартакіади з видів спорту відбулись змагання на Кубок голови Куп'янської районної державної адміністрації з волейболу серед колективів фізичної культури сільських рад району. Ці змагання, вже традиційно, проходили на базі Петропавлівської школи, куди приїхали збірні Гусинської, Кругляківської, Нечволодівської, Петропавлівської та дві команди з Моначинівської сільских рад.


Парад відкриття


    За схемою турніру, ці шість команд були розділені на дві групи, кращі з яких виходили до стадії півфіналів. Наприкінці затяжного спортивного дня,  кращими на волейбольному майданчику, як і в минулому році, стали спортсмени  Петропавлівської сільської ради. Другу сходинку на п’єдесталі здобули, бронзові призери минулорічних змагань, волейболісти Моначинівської сільської ради. А перспективна команда Нечволодівської сільської ради замкнула трійку призерів цього кубку. 


Нечволодівка - 3 місце


    Під час церемонії закриття турніру, оргкомітет відзначив Олексія Марченко, представника команди Моначинівської сільської ради, як кращого гравця турніру.


Церемонія закриття турніру


    Призери змагань були нагороджені грамотами Куп'янської районної державної адміністрації та Куп'янської районної ради, а головне поповнили скарбничку своїх збірних в загальному заліку спартакіади.


В.Домнін
 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 490 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: