MENU

22:29
ВОЛЕЙБОЛЬНІ НАДІЇ ДВОРІЧАНЩИНИ


Щорічно навесні спортивні зали району збирають дітлахів на один з наймасовіших дитячих турнірів на теренах Дворічанщини. Не став виключенням і цей рік. Відразу в чотирьох спортивних залах Дворічанської, Тавільжанської, Пристанційної  загальноосвітніх шкіл і ДЮКФП «Юність» відбувся ювілейний, п’ятий за ліком, традиційний волейбольний турнір серед учнів 2000-2001 років народження навчальних закладів району - «Волейбольні надії Дворічанщини - 2013».

Започаткований свого часу почесним громадянином нашого району, керівником гуртків з волейболу клубу «Юність» В.І.Глушком, турнір і нині користується великою популярністю серед починаючих волейболістів і збирає численну армію учасників. В цьогорічних змаганнях взяли участь дев’ятнадцять команд загальноосвітніх шкіл району – дванадцять команд хлопчаків і сім команд дівчаток. На попередній стадії команди зіграли зональний етап змагань у вище названих школах, а вже потім по чотири кращі команди хлопців та дівчат повели боротьбу за призові місця в півфінальних поєдинках.

Серед хлопців за путівку в фінал команда Тавільжанської школи переграла однолітків з Колодязненської, а учні Дворічанської були сильнішими за представників Вільшанської школи. Рахунок обох півфіналів 2:0. В боротьбі за третю сходинку юні колодязняни впевнено перемогли команду вільшанців 2:0. А в головному матчі дня дворічани були на щабель вище за тавільжанців 2:0.



Серед дівчаток напружений перший півфінальний матч між командами Кутьківської школи і Мечниківського НВК, приніс перемогу останнім з рахунком 2:1. А от у другому матчі цієї стадії жереб звів у пару дві команди Дворічанської школи – вихованець 2000-2001 проти 2002-2003 років народження. Перемогу 2:0 святкували старші дівчатка. А молодші тим часом вже у боротьбі за третю позицію здолали команду з Кутьківської школи 2:0. В фінальному поєдинку юні представниці Дворічної довели беззаперечну перевагу до перемоги 2:0 над командою Мечниківського НВК і посіли першу сходинку.

В ході святкової церемонії нагородження кожна з команд учасниць отримала в подарунок за участь по два волейбольні мячі. За перші місця команди хлопців і дівчат були нагороджені перехідними кубками та грамотами, призери одержали спортивні призи і медалі. Не залишилися поза увагою і кращі гравці зі складу кожної з команд – від організаторів турніру вони одержали особисті спортивні призи. Радості дітлахів не було меж, додому вони поверталися в доброму гуморі. І поки такі турніри будуть організовувати і проводити ініціативні люди, можна не сумніватися, що волейбольна зміна на Дворічанщині ростиме гідною!            

В. Каща

газета Дворічанський край  № 35-36 від 04.05.2013

Переглядів: 763 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: