MENU

22:18
Волейбольний турнір пам’яті дворазового олімпійського чемпіона Ю.Пояркова.

    Волейбольний турнір пам’яті дворазового олімпійського чемпіона Ю.Пояркова. 10 лютого відзначають день народження дворазового олімпійського чемпіона одного з найвидатніших спортсменів світового волейболу Юрія Пояркова. До цієї дати Харківська федерація волейболу провела традиційний обласний турнір пам’яті нашого видатного земляка. В цьому році волейболісти змагались в чотирьох категоріях - чоловічі і жіночі команди ветеранів спорту та колективи юнаків і дівчат. Через карантинні обмеження частину ігор відбіркового етапу було поєднано з іграми в інших заходах відповідних вікових категорій. 13 лютого на майданчиках Харківського професійного коледжу спортивного профілю (колишній ХОВУФКС) відбулись ігри заключної частини змагань.

 

    Розпочали захід грою у форматі паркового волейболу чоловічі команди ветеранів «Скіф» (с.Циркуни) та «Аеліта» (м.Харків). Потім вже за правилами класичного волейболу зіграли досвідчені жіночі команди «Драйв» і «Освіта» та чоловічі колективи харківських п’ятидесятників.

    Після серії ігор серед дівчат команди розташувались на п’єдесталі наступним чином: 1 місце ХПКСП м.Харків 2 місце ДЮСШ «Олімпія» м.Лозова 3 місце ДЮСШ м.Первомайськ У юнаків теж кращими були вихованці харківського спортивного коледжу: 1 місце ХПКСП м.Харків 2 місце ДЮКФП «Юність» смт.Дворічна 3 місце ДЮСШ м.Первомайськ Офіційну церемонію нагородження провели президент Харківської федерації волейболу, директор ХПКСП Анатолій Михайлович Попов і голова дитячої комісії ФВХО, суддя національної категорії Василь Іванович Хлопенко. Усі призери турніру були нагороджені пам’ятними кубками, медалями і грамотами від ФВХО. Також в складі оргкомітету турніру і перший віце-президент ФВХО, голова ветеранської комісії ФВХО Леонід Трохимович Печериця, який разом з А.М.Поповим і В.І.Хлопенко вручив учасникам фінальної частини комплекти солодких подарунків.

    Також окремими подарунками були нагороджені кращі гравці змагань. Захід відбувався з дотриманням карантинних рекомендацій під наглядом медичного працівника.

 

Володимир Домнін

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 567 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: