MENU

16:51
Волейбольний турнір присвячений Дню Скорботи і вшануванню пам’яті жертв війни в Україні.


    22 червня у спортивному комплексі селища Шевченково відбувся волейбольний турнір, присвячений Дню Скорботи і вшануванню пам’яті жертв війни в Україні серед чоловічих команд.
    На запрошення взяти участь в змаганнях ініційованих шевченківським товариством ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) відгукнулись команди з смт.Шевченково, м.Куп’янськ, смт.Борова та смт.Дворічна. Дворічан на цьому турнірі представляли юні вихованці КЗ ДЮКФП «Юність».


    Під час офіційної церемонії відкриття, учасників змагань привітав шевченківський селищний голова Валерій Приходько. Він побажав усім учасникам цікавих ігор і перемоги найкращим.
    До привітань долучилися депутат Верховної Ради України Дмитро Любота та керівник шевченківського товариства ветеранів Афганістану Юрій Корх.
Згідно з регламентом команди зіграли одноколовий турнір з «італійською» системою підрахунку очок.


    Після серії ігор, володар першого місця вирішувався в протистоянні між волейболістами Борової і Дворічної. В першому сеті боровчани вдало атакували з швидких передач, а їх зв’язуючий активно забивав м’ячі з високої доводки на передній лінії. В наступній партії вже дворічанський блок став на заваді діям суперника. На тай-брейку за рівної гри, команди по черзі робили три-очкові «ривки» в рахунку. А до вирішальних 15 очок першими «добралися» дворічанські юнаки.


    Отже, перше місце посіла команда Дворічанського КЗ ДЮКФП «Юність». Другим став колектив з Борової. Куп’янчани бронзові призери змагань.
    Під час офіційної церемонії нагородження всі команди були відзначені дипломами, призери нагороджені відповідними медалями, а команда-переможець отримала красень кубок від товариства ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).


    Представник місцевої газети «Краєвид» Дар’я Черкашина вручила пам’ятний приз Шаповалову Роману з Борової, якого було визнано найкращим гравцем турніру.
Заняття відбувались за дотримання карантинних рекомендацій.

Володимир Домнін
Фото Дар’я Черкашина

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 301 | Додав: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: