MENU

15:37
Волейбольний турнір серед ветеранів спорту

        26 лютого в спортивному залі Великобурлуцької школи, пройшов волейбольний турнір серед ветеранів спорту (35 років та старші) приурочений 74-й річниці визволення Великобурлуччини від фашистських загарбників.
В змаганнях виявили бажання прийняти участь 7 ветеранських команд жителів Великобурлького району: «Сокіл» і «Бурлук» смт.В.Бурлук, «Ветеран» с.Григорівка, с.Червона Хвиля, с.Хатне, с.Гнилиця та с.Шипувате. 
        Команди жеребом були розділені на дві підгрупи, три та чотири команди, в підгрупах ігри пройшли за коловою системою, та складались з трьох партій до 15 очків. Команди з першого місця в підгрупах в стикових іграх розіграють 1-2 місце, а команди які посядуть другі місця, розіграють 3-4 місце.
До першої підгрупи потрапили команди «Сокіл» смт.В.Бурлук, с.Хатне та с.Гнилиця.         З двома перемогами 2:0, в своєму резерві, з першого місця в даній підгрупі виходить команда «Сокіл». В зустрічі між командами с.Хатне та с.Гнилиця, з рахунком 2:1 перемогу святкували гравці команди с.Хатнє.
В другій підгрупі в боротьбу включились чотири команди, це «Бурлук» смт.В.Бурлук, «Ветеран» с.Григорівка, с.Червона Хвиля та с.Шипувате. 
З трьома перемогами над своїми суперниками, з першого місця виходить команда «Бурлук» смт.В.Бурлук, з двома перемогами з другого місця виходить команда «Ветеран» с.Григорівка. 
        В фінальних іграх за розіграш 3-4 місця зустрілись команди «Ветеран» с.Григорівка та с.Хатне, в важкій боротьбі з рахунком 2:0 перемогу святкували ветерани команди «Ветеран» с.Григорівка, вони і займають відповідно 3 місце в турнірі.
        Фінальна гра волейбольного дня, по переду Великобурлуцьке «дербі», 1-2 місце між собою розіграють дві команди з селища В.Бурлук, «Сокіл» та «Бурлук». Ігри пройшли на рівних, кожен розіграш м’яча давався командам через боротьбу, і відразу не можна було сказати на чиєму боці перевага. По завершенні зустрічі, було зрозуміло, цього разу спортивне везіння та вдача була на боці команди «Бурлук», 2:0 на їх користь. Та як відомо в спортивному світі, везіння завжди на боці сильнішого. 
        Отже перше місце займають ветерани команди «Бурлук» смт.В.Бурлук, друге місце посідають ветерани команди «Сокіл» смт.В.Бурлук.
На підведенні підсумків змагань, команди відзначені дипломами та цінними подарунками відділу освіти райдержадміністрації. 

 

Р.Зоренко
Фото автора

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 604 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: