MENU

13:08
Восьмий традиційний турнір пам’яті тренера В.І. Нюшка

    5 листопада 2016 року в спортивному залі навчально-виховного комплексу №_2 м.Куп’янська, в рамках Олімпійського дня, відбувся 8-й волейбольний традиційний турнір пам’яті тренера ДЮСШ відділу освіти Куп’янської міської ради Нюшка Валерія Івановича.

    З вітальним словом до учасників змагань звернувся заступник міського голови Куп’янська О.В.Скребець, який наголосив проте, що Нюшко В.І. зробив вагомий внесок в розвиток волейболу не лише в нашому місті, а й в області та Україні. Адже його вихованці, Калініченко Артем та Тєрьоменко Дмитро, своєю грою добилися права представляти волейбол нашої країни спочатку у молодіжній, а потім і в національній збірній України, а у складі харківського волейбольного клубу «Локомотив» ставали переможцями багатьох крупних національних і міжнародних змагань.

    У турнірі прийняло участь п’ять команд ветеранів волейболу (40+). Ігри проводилися по круговій системі та складалися з трьох партій, до двох перемог.

 

    Не зазнавши жодної поразки, перемогу у змаганнях здобула збірна команда селища Ківшарівка, на другому місці – збірна селища Куп’янськ-Вузловий, третє – за збірною міста Куп’янська. Четверту та п’яту сходинку турнірної таблиці посіли, відповідно, жіноча команда з Харкова, яку представляли вихованки Нюшка В.І., та збірна команда громадської організації «Куп’янськ – наш рідний дім».

    Кращими гравцями турніру були названі: Корнілова Наталя, Парасюков Віктор, Рязанова Ольга, Крикуненко Алла, Мариніч Любов та Баланова Олена.

    Відділ фізичної культури та спорту УКМС Куп’янської міської ради висловлює велику вдячність організаціям які допомогли в проведенні змагань: ПМП «Алєко» - директор Бондаренко Ю.О., ТОВ «Вагат-Транс» -директор Мартишко Г.М., страхова група «ТАС» - директор Сизонова Л.Г., ГО «Куп’янськ –наш рідний дім» - керівник Овсянніков С.В.

Фотоальбом турніру

Начальник відділу ФК та спорту                                 Сергій Чудопал. 

 

З історії цих змагань:

 

http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/turnir_pam_jati_valerija_njushka_2015/2015-12-10-1356

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 665 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: