MENU

11:33
Всеукраїнський суддівський семінар
referre26-28 серпня 2011 року. Хортиця. Запоріжжя.

 З 26 по 28 серпня 2011 року в м. Запоріжжя на острові Хортиця проходив Всеукраїнський семінар суддів ФВУ. В ході семінару були підведенні підсумки роботи Арбітражної комісії суддів з волейболу у сезоні 2010-2011 р.р., визначені завдання та система роботи суддів у сезоні 2011-2012 р.р. Рекомендації методичної комісії щодо нових вимог до проведення змагань, уточнень деяких положень Правил гри та втілення їх в суддівську практику суддів України. Був проведений аналіз та розгляд деяких питань суддівської практики, які були визначені на міжнародному семінарі суддів та змаганнях міжнародного рівня.

Багато уваги приділялось  гравцю «Ліберо» - призначення, ігрові дії, заміни та Правилам волейболу, офіційна версія, методика використання правил та прийняття рішень в питаннях організації та проведення гри. Були розглянуті типові суддівські випадки в матчах Чемпіонату та Кубку України, методика їх вирішення.

Також судді здавали іспит по Правилам волейболу і писали практичну роботу по веденню і перевірці протоколу гри.

Федерація волейболу України щиро вдячна Касаю П. та Касаю Г. за прекрасну підготовку та організацію в проведенні Всеукраїнського семінару суддів ФВУ.

Нагадаємо, що тижнем раніше відбувся такий же семінар і для Техделегатів ФВУ, який проходив в м. Луцьк з 20 по 21 серпня 2011 року.

             Харківську Арбітражну коллегію на семінарі представляло 11 суддів: С. Колеснікова, А. Петраш, Ю. Торкін, В. Хлопенко (Технічні делегати), а також С. Дзюба, Ю. Кривець, О. Лобаньова, О. Михайлов, В. Паєвський, Т. Прись и Є. Умінський (1-2 судді). Всі представники Харкова успішно впоралися з екзаменами й здобули ліцензії на сезон 2011-2012 р.р.


fvu.in.ua

фото: С. Дзюба

Переглядів: 859 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
1 Imperius  
biggrin Женя внимательно слушает, хорошая фотка!

2 Женя  
не смешно....я моргнул)))) dry

3 Imperius  

Имя *:
Email *:
Код *: