MENU

17:58
Змагання на День працівників сільського господарства

    Минулих вихідних, з нагоди святкування Дня працівників сільського господарства, відбулися традиційні спортивні заходи з нагоди свята. Змагання районної Спартакіади з видів спорту стартували у п’яти видах  програми. Баталії за шахівницями розгорнулися у приміщенні центру дитячої та юнацької творчості, де з’ясовували спортивні стосунки шахісти і представники російських шашок; приміщення адміністративного будинку стадіону «Колос» стало місцем проведення запеклих поєдинків за тенісними столами і на зеленому килимі більярду; а в спортивному залі ДЮКФП «Юність» глядачі відчули всю гостроту волейбольних протистоянь між районними колективами.

    Вінцем спортивної змагальної програми Спартакіади і видом спорту, який викликає найбільшу глядацьку увагу, традиційно став волейбол. П’ять команд зіграли за коловою системою в боротьбі з трьох партій, а переможною вершиною ставали п’ятнадцять набраних очок. Італійська система підрахунку турнірних очок давала командам змогу навіть в разі невдачі в тому чи іншому матчі набирати залікові бали і розраховувати на високі позиції в загальному заліку. Градус боротьби на майданчику традиційно був високим і до останнього поєдинку доля призових місць була не визначеною. Саме яскрава перемога команди «Оскіл» (Пісківської сільської ради) в протистоянні проти «Родіни», на фініші турніру, вивела команду на другу позицію у волейбольному турнірі. На третій призовій сходинці залишилися молоді представники «Факела» (команди Колодязненської сільської ради), а дострокову перемогу на турнірі волейболістів святкувала досвідчена волейбольна команда «Факел-Ветеран», які представляли на змаганнях ПСП «Колодязненське».
    Настав час підбивати загальні підсумки. Місця команд в заліку Спартакіади визначалися за найменшою сумою здобутих місць у всіх видах програми. Набравши чотирнадцять з половиною очок третю позицію посіла команда Рідкодубівської сільської ради і зробила два кроки назад порівняно з минулим роком. На пів очка випередили конкурентів представники Пісківської сільської ради, обійшовши рідкодубівців на самому фініші і посіли другу сходинку, повторивши минулорічний результат. І як тут не згадати про успішний виступ М.Хавелова у більярдному турнірі і звитягу його волейбольної команди, які разом з представниками інших видів програми кували загальнокомандну високу позицію для свого колективу.
А переможцем цьогорічної Спартакіади з нагоди Дня працівників сільського господарства стала команда Колодязненської сільської ради, яка набрала в підсумку десять балів і в жодному з видів не залишилася без призового місця. Це певний успіх колективу і два кроки вперед з бронзової вершини минулорічної Спартакіади.
    Переможців і призерів особистого заліку у видах змагальної програми нагороджено грамотами, медалями і спортивними призами районного центру «Спорт для всіх». За перемогу у волейбольному турнірі команда-переможниця нагороджена кубком і грамотою, призери грамотами. А в загальному заліку Спартакіади трійка команд-призерів нагороджена кубками і грамотами від організаторів.
Відгриміли спортивні баталії чергової Спартакіади, тріумфують переможці, думають над прорахунками призери, найближчі переслідувачі гадають як уникнути помилок і загострити медальну боротьбу на змаганнях наступного року, задоволені глядачі чекають на наступні змагання, а найбільш вигадливі вболівальники прораховують вже шанси волейбольних команд на анонсовану першість району і чекають на баталії…

 

Фотоальбом змагання

В. Каща

 

Переглядів: 629 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: