MENU

11:03
ЗМАГАННЯ ПРЕДСТАВНИЦЬ ПРЕКРАСНОЇ СТАТІ


У святкові весняні дні у спортивному залі ЦЮКФП "Юність" відбувся традиційний волейболь¬ний турнір серед жіночих команд, присвячений 8 Березня. Приємно, що жінки, визнані куховарки і господині, зуміли своєю грою привернути увагу чис¬ленних шанувальників волейболу.
Відрадно і те, що з року в рік турнір набирає обертів. Минулого року колориту у змагання при¬внесли куп'янські волейболістки, а цього сезону організаторами було запрошено бурлучанок. Турнір пройшов в цікавій спортивній боротьбі. П'ять ко¬манд у двох підгрупах за коловою системою визна¬чили пари півфіналістів.
У групі "А" куп'янська "Фортуна" по черзі впевнено з однаковим рахунком (2:0) переграла спо¬чатку великобурлуцьку "Вікторію", а потім, у бо¬ротьбі за перше місце в групі, "Дворічу-2". Дворічанки в напруженому поєдинку здолали волейболі¬сток із сусіднього Великобурлуцького району і вий¬шли в півфінал.
У групі "Б" дві команди - "Дворічна-1" і 'Юність" ДЮКФП - розіграли першість. Юні вихо¬ванки клубу фізичної підготовки чинили гідний опір зільш досвідченим землячкам, але поступилися з ра¬хунком 1:2.
Таким чином, півфінальні пари склали "Фортуна"-"Юність" і "Дворічна-1"-"Дворічна-2". В обох протистояннях впевнені перемоги з рахунком 2:0 здобули команди, вказані в парах першими.
Аж ось і фінал. Повторення вирішального матчу минулорічного турніру. Через кадрові втрати куп'янчанки не змогли виставити повний склад команди. Але це аж ніяк не принижує заслуг наших досвідче¬них волейболісток, які здобули яскраву перемогу в матчі - 2:0. У складі переможців виступали: О. Голобородько, В. Каша, О. Ткачова, О. Герасименко, О. Смірнова., Л. Каша. О. Філіпова і сестри - К. Макушенко і Т. Макушенко.

На церемонії нагородження гравці команди-переможниці одержали пам'ятні подарунки, грамоти і квіти.

Віктор Каща
"Дворічанський край”
№21-22 від 17.03.2012
Фотографии турнира: Здесь
Переглядів: 830 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 1  
Сколько крассивых девушек!!! cry biggrin

Имя *:
Email *:
Код *: