MENU

12:51
Змагання волейболістів на піщаних кортах Куп’янська

Другого серпня на чудовому пляжному стадіоні міста Куп’янськ відбувся регіональний турнір з пляжного волейболу серед спортивних колективів Куп’янського та Дворічанського районів, присвячений Дню Незалежності України.

Цього разу організатори запропонували гравцям таку схему проведення змагань - на попередньому, груповому етапі шість пар пляжників були розділені на дві групи сліпим жеребкуванням. Зважаючи на спекотну погоду, ігри на груповому етапі проходили за скороченою схемою – з трьох партій до 11 очок.

На  другому, фінальному етапі команди, що посіли другі місця в своїх групах вирішували між собою кому дістанеться комплект «бронзових» нагород. А команди-переможниці груп, у повноформатному фіналі, визначали власника «золота» і красеня – кубка.

В групі «А» команда «Родина» (М.Серік, Д.Лукьяненко), не програвши жодного сету, впевнено посіла перше місце і вийшла до фіналу.

В групі «Б» доля другої путівки до фіналу вирішувалась в останній грі попереднього етапу між куп’янською командою «Оскіл» (Р.Тепляков, Е.Бондаренко) та колодезнянським «Факелом» (В.Домнін, В.Василець), які вже мали в своєму активі по одній перемозі.  В напруженому трисетовому протистоянні сильнішим виявився «Факел».

Незважаючи на прикру поразку, вже в наступній грі «Оскіл» впевнено здобув «бронзові» нагороди.

В фіналі «Родина» в двох сетах переграла «Факел» (21:17, 21:16) підтвердивши статус цьогорічного лідера піщаних змагань в своєму регіоні.

На церемонії закриття переможці та призери змагань були нагороджені кубком, медалями та грамотами від відділу фізичної культури та спорту управління  культури, молоді та спорту куп’янської міської ради.

Організатори та учасники турніру висловлюють подяку Теплякову Роману і його друзям за вагомий внесок в організацію та проведення цих змагань.

 

В.Домнін

Фото з турныру ТУТ

Переглядів: 780 | Додав: kiosik | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: