MENU

22:48
ЗОЛОТИЙ ДУБЛЬ ВОЛЕЙБОЛІСТІВ

         Дещо затягнувся цього року сезон класичного волейболу в обласних змаганнях. В час, коли потужно набирає обертів сезон волейболу пляжного, відбулися фінальні змагання з волейболу серед чоловіків, в рамках ХХV обласної Спартакіади з видів спорту на Кубок голови обласної державної адміністрації. Як і жіночий фінал, чоловіки провели свої змагання у селищі Комсомольське Зміївського району.

         Більш представницькими стали змагання у чоловіків. Відразу дванадцять команд другої підгрупи (сільські райони) стартували у змаганнях цього року. Під час жеребкування враховувалася висока позиція в рейтингу наших волейболістів в минулі роки, тому нашим чоловікам вдалося уникнути гри на попередній стадії ігрової сітки.

         Першим суперником наших волейболістів на стадії чвертьфіналів стала команда сусіднього Куп’янського району. Прекрасно знаючи манеру гри, сильні та слабкі сторони суперника, волейболісти Дворічанщини не мали проблем в досягненні позитивного результату і впевнено отримали стартову перемогу на турнірі з «сухим» рахунком 2:0 (25:11; 25:21).

         Півфінал визначив нам у суперники ще одну команду – географічного сусіда. Маючи у складі молодого нападаючого  команди майстрів «Хімпром- СумГУ» (м. Суми) Ігоря Купіна, волейболісти Великобурлуцького району намагалися протиставити активним діям дворічан свої захисні дії. Та марно, один в полі, як мовиться не воїн, а дворічани впевнено і потужно виглядали в атаці та надійно в захисті і перемогли  знову «на нуль» - 2:0 (25:10; 25:20).

         Фінальний поєдинок проти команди Близнюківського району очікувався з великим інтересом хоча б з тієї причини, що в аналогічному фіналі жіночих змагань зустрічалися представники саме цих районів. А команда чоловіків з Близнюківщини ще не підіймалася так високо у чоловічому волейболі. Та попри все, суперники очікували реваншу за поразку жіночої команди. Роздуми опонентів абсолютно не цікавили наших волейболістів, які в красивому ігровому стилі провели фінальний поєдинок і переконливо перемогли суперників у двох сетах – 2:0 (25:10; 25:18).

         Отож, не залишивши ані найменших шансів на загальний успіх суперникам, наші волейболісти впевнено перемогли на обласних змаганнях і вкотре вже здобули право ще на рік називатися чемпіонами області з волейболу. Честь нашого району на обласних змаганнях захищали: В. Мальцев, М. Бабай, А. Кущ, Г. Сахнюк, Д. Дацик, М. Сєрік і Д. Медяник. Кожного гравця команди нагороджено медаллю і грамотою Департаменту молоді та спорту обласної державної адміністрації і командним кубком за перемогу.

Говоримо: «Так тримати!» і в пляжному волейболі і вболіваємо за наших земляків!

В. Каща

Фото Ю.Тімохін


 

Переглядів: 721 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 4.6/5
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: