MENU

23:14
ЗОЛОТИЙ П’ЄДЕСТАЛ ДЛЯ ДВОРІЧАН

 

         Минулих вихідних на пісчаних майданчиках Олексіївського лугопарку в зоні відпочинку «Аризона» відбулися змагання відкритої першості Харківської області серед юнаків та дівчат  в чотирьох вікових категоріях. В змаганнях приймали участь провідні волейбольні двійки відомих команд ДЮСШ, спортивних клубів, училищ тощо Харківської і Сумської областей та, власне, міста Харкова. Дворічанщина була представлена двома командами юнаків, вихованців тренера Василя Івановича Глушка: у віковій категорії 1997-1998 років народження виступили Артур Глушко – Артур Романенко, а в молодшій групі змагалися представники 2001-2002 років народження Олександр Гладченко і Дмитро Гуря.

         Дощова погода, яка протягом останніх днів трималася на  Харківщині, внесла деякі корективи в організацію і проведення змагань. Дехто з учасників обрав за краще залишитися вдома в таку негоду і не прибули на змагання. А так в вищеназваних вікових підгрупах стартували близько десятка волейбольних пар у кожній. Учасникам змагань довелося опанувати нову систему підрахунку очок, яка впроваджується в пляжному волейболі. Та прохолодна дощова погода і система розіграшу до двох поразок у грі з трьох партій до одинадцяти очок, не стали на заваді для здобуття позитивного результату для юних представників волейбольної школи нашого району. Кожна з команд пройшла переможною ходою турнірними сходами по головній ігровій сітці, демонструючи класну гру, проявляючи волю і жагу до перемоги, жодного разу не зазнавши поразки і не потрапивши у сітку «лузерів».

         В головному матчі волейбольній парі двох Артурів протистояла команда Харківського обласного вищого училища фізичної культури і спорту. Лише одну партію наші хлопці «віддали» за рахунком господарям майданчика, в двох інших переконливо перемогли. Отож, 2:1 в фіналі за дворічанами. Молодші наші учасники довели свою перевагу в фінальному поєдинку над опонентами з Первомайської ДЮСШ ще більш переконливо, перемігши з «сухим» рахунком 2:0.

         Таким чином, дворічани знову задають тон у грі в обласних змаганнях з волейболу пляжного і доводять свої зазіхання на лідируючі позиції. Дві пари учасників – дві загальні перемоги, високий стовідсотковий результат! Молодці, хлопці, так тримати!

         Кубками, медалями і грамотами обласної федерації пляжного волейболу нагороджено кожного учасника від команди, призери отримали в нагороду медалі і грамоти.

В. Каща


 

Переглядів: 615 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: