MENU

21:41
Зональні змагання ІІ (обласного) етапу Чемпіонату України з волейболу серед юнаків та дівчат 2000 і 2003 років народження

    Знову гостинна Дворічанщина стала центром проведення волейбольного турніру  регіонального масштабу. В рамках зональних змагань ІІ (обласного) етапу Чемпіонату України з волейболу серед юнаків та дівчат (Шкільна волейбольна Ліга України), в спортивному залі Дворічанського ДЮКФП «Юність» команди Дворічанського, Великобурлуцького, Печеніжського і Вовчанського районів повели боротьбу за вихід до головного фіналу обласних змагань.
    Загалом в боротьбу вступили дев’ять учнівських команд, а участю в змаганнях було охоплено понад вісімдесят дітей. Господарі, що цілком природно, делегували для участі повний склад із чотирьох команд хлопців і дівчат обох вікових категорій, Великобурлуцький район був представлений трьома командами, два інші райони заявили для участі у зональному етапі по одному волейбольному колективу.
    В підсумку проведених поєдинків всі чотири команди дворічанських волейболістів без особливих проблем здобули право виступити у фінальних змаганнях. Вдалому виступу команд передувала плідна підготовча робота. В тренувальних зборах по підготовці до змагань взяли участь вчителі Дворічанської школи і Дворічанського ліцею Довгополий С.М. і Должанський І.А., а також керівники волейбольних гуртків Дворічанського ДЮКФП «Юність» Смірнова О.А. і Каща Л.А.. Саме завдяки їх зусиллям, а ще постійній клопіткій роботі по розвитку волейболу в районі і збереженню переможних традицій, команди досягають вершин.
    Серед команд гостей слід відзначити постійних спаринг-партнерів дворічанських волейболістів, учнівські команди з сусідньої Великобурлуччини, де також планомірно обраний вектор розвитку виду спорту і це помітно. В усіх заявлених категоріях учасників бурлучани були другими. А от гості з Печеніжського і Вовчанського районів, хоч і представили для участі по одному колективу, але ні кількістю, ні якістю гри виділитися не змогли. Та все ж навіть одна команда від району краще, аніж відсутність на змаганнях «у повному складі» дитячих команд Куп’янського району і міста Куп’янськ, а також команд Борівського району.
    Отож, боротьбу за волейбольну корону Шкільної Ліги України продовжать команди Дворічанського району, а іншим учасникам залишається побажати росту майстерності і конкурентоспроможності вже в наступних змаганнях. Переможців зонального етапу нагороджено кубками і грамотами відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації, призери відзначені грамотами.


В. Каща
Фото О. Смірнової

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 484 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: