MENU

07:30
Регіональний турнір з пляжного волейболу серед ветеранів (80+) та серед змішаних команд, присвячений Дню Незалежності та Дню м. Куп’янська

    06 серпня 2016 року на піщаному стадіоні центрального пляжу міста Куп’янськ відбудеться регіональний кубок з пляжного волейболу серед чоловічих команд ветеранів (80+) та серед змішаних команд (MIX), присвячений Дню Незалежності та Дню міста Куп’янська.

    Цим турніром управління культури молоді та спорту Куп’янської міської ради разом з МЦФЗН «Спорт для всіх - Спартак» продовжують традицію організовувати на свята різноманітні спортивні змагання.

    За цьогорічною формулою змагань сумарний вік гравців у чоловічих командах повинен складати не менше 80 років (80+), а всі учасники турніру ветеранів повинні бути не молодшими 35 років. В минулому році саме аналогічна схема змагань, за якою поряд з віковими спортсменами на майданчик виходять і більш молоді волейболісти, викликала найбільший інтерес.

    Одночасно з іграми ветеранів відбудеться і турнір серед змішаних команд (категорія MIX), вік гравців у якій не обмежено.

    На турнір організатори запросили команди В-Бурлуцького, Дворічанського і Купянського районів та всіх бажаючих взяти участь в змаганнях.

    Запрошуємо вболівальників відпочити на мальовничому березі річки Оскіл та підтримати команди, що змагатимуться на піщаних кортах.

   

В.Домнін

 

   З історії турнірів з пляжного волейболу серед ветеранських команд в Куп’янському районі

2013 рік

2015 рік

 

 

Переглядів: 694 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: