MENU

15:20
9-й традиційний турнір з волейболу пам’яті В.І.Нюшка

15 та 16 листопада 2017 року в спортивних залах ДЮСШ «Металург» та ПК ім.В.Кошелєва відбулись змагання серед школярів загальноосвітніх закладів м.Куп’янська по програмі першого (міського) етапу змагань з волейболу за програмою обласних щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя». В цьому році ці змагання були присвячено пам’яті талановитого тренера дитячо–юнацької спортивної школи В.І.Нюшка, який все своє життя віддав спорту та вихованню юних спортсменів.

Вперше в рамках цього турніру змагались 8 команд дівчат та  9 команд юнаків. Команди в обох категоріях було розподілено на дві підгрупи, які зіграв за коловою системою визначали кращі команди. Потім переможці групових виходили до фіналу змагань, а команди, що посіли другі місця продовжували боротьбу за третє місце.

У юнаків місця розподілилися таким чином:

1 місце       - ЗОШ №_1,

2 місце       - ЗОШ №_4,

3 місце       - НВК «Школа-гімназія №_3».

Оргкомітетом змагань були визначені кращі гравці фінальної частини турніру - Петренко Роман (ЗОШ №_1), Ляшенко Владислав (ЗОШ №_1); Тростянко Дмитро (ЗОШ №_4); Беспалий Микита (Школа-гімназія №_3); Гусєв Данило (НВК №_2); Забудько Іван (гімназія №_1), Ярий В’ячеслав (ЗОШ №_11).

         Серед дівчат визначилась така перша трійка:

1 місце       - НВК №_2,

2 місце       - ЗОШ №_1,

3 місце       - Школа-гімназія №_3,

Як кращі гравців було відзначено Меркулову Каріну (НВК №_2), Денисюк Олесю (НВК №_2); Гринчій Наталію (ЗОШ №_1), Білоцерковську Діану (ЗОШ №_1), Жарку Світлану (Школа-гімназія №_3), Курилову Вікторію (ЗОШ №_4).

Під час урочистого підведення підсумків, головні судді змагань Н.М.Корнілова та Ю.О.Фефілов вручили переможцям кубки та грамоти від   управління культури, молоді та спорту Куп’янської міської ради Харківської області, відділу освіти Куп’янської міської ради та Відділення НОК України в Харківській області.

Вітаємо юних спортсменів та їх тренерів-вчителів!

В.Домнін

2016 рік

2015 рік

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 469 | Додав: kiosik | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: