MENU

12:46
Дитяча лiга Харкiвщини: Старти юних волейболiсток

ДЮСШ №11 (Харкiв)

       Минулих вихідних на Дворічанщині взяли старт змагання чемпіонату Харківської області з волейболу (Дитяча ліга) серед дівчат 2001-2002 років народження. Центром проведення зонального етапу став спортивний зал Дворічанського ДЮКФП «Юність». В гості до місцевих волейболісток завітали ровесниці з Великобурлуцької ДЮСШ і міста Харкова. Першу столицю представляла команда ДЮСШ № 11.


Юнiст (Дворiчна)

          В першому матчі, який складався з п’яти партій, зустрілися географічні сусіди – волейболістки ДЮКФП «Юність» (керівник гуртка Каща Л.А.) і Великобурлуцької ДЮСШ (тренер Шестопалов В.М.). Активним діям господарок в атаці гості протиставили вмілу гру в захисті, боротьбу на майданчику команди вели за кожне виграшне очко. Перемогу в матчі святкували дворічанки з рахунком 3:0, але команда суперниць своєю злагодженою грою залишила непогані враження.

         Волею жереба другий матч поспіль довелося грати переможеній команді. Цього разу суперником волейболісток Великобурлуцького району була добре збалансована і потужна в атаці команда ДЮСШ № 11 м. Харкова (тренер Халапов О.Р.). Перевага у грі харківських волейболісток була більш ніж відчутною, тому результат 3:0 на їх користь став цілком закономірним підсумком матчу.

         В останньому матчі групового етапу зустрілися команди-переможниці стартових ігор. Господарки намагалися чинити опір суперницям, але блискучі атаки нападаючих гостей все частіше досягали успіху. Перші два сети були за гостями, а в третій партії юні дворічанки зібрали волю в кулак і виграли в блискучому стилі. Та загальна перемога була за харків’янками, які довели гру до перемоги в четвертому сеті. Отож, в підсумку 3:1 за командою ДЮСШ м. Харкова.

         Подальшу боротьбу у фінальній частині обласних змагань продовжать команди ДЮСШ м. Харкова і «Юність» (Дворічанський ДЮКФП).

 

В. Каща

Фото автора

Переглядів: 626 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: