MENU

14:51
Фінал Кубку пам’яті М.І.Савел’єва - 2017

     11 лютого 2017 в Куп’янську відбулися фінальні ігри цьогорічного розіграшу Кубку пам’яті М.І.Савел’єва, присвячений святкуванню річниці визволення міста Куп’янська від фашистських загарбників.

     Вісім команд за результатами кваліфікаційного етапу, який відбувся 4 лютого, були розділені на дві групи, де у напружених іграх визначили володарів “Великого” та “Малого” кубку.

     В групі «В», де за “Малий” кубок змагались команди «Здорово», «Дівчата», «Дрім-Тім» та «Куп’янськ -наш рідний дім» вікторію святкували дебютанти цих змагань – волейболісти «Дрім - Тім».

     У групі «А», зійшлись найсильніші колективи турніру, а саме «Медколедж», «Куп’янське відділення магістральних газопроводів», «Локомотив» «Здоров’я». В цьому квартеті не було рівних команді «Медколедж», яка об’єднала студентів та колишніх вихованців Куп’янського медичного коледжу, які і отримали головний трофей турніру.

     За результатами обох етапів організаторами було нагороджено кращих гравців змагань: Д.Руденко, Л.Мариніч, М.Гербін, В.Рущак, Ю.Ткачов, В.Сергієнко, Д.Кур’янов та В.Сіряк.

     Організатори змагань висловлюють подяку за надану допомогу в проведенні змагань регіональному центру страхової групи «ТАС», ТОВ «Вагат-Транс» та Куп’янській філії ТРК «Регіони».

В.Домнін

Фото С.Чудопал.

 

Кубок пам’яті М.І.Савел’єва – 2017, груповий етап - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/kubok_pam_jati_m_i_saveleva_2017/2017-02-12-1772

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 724 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: