MENU

18:52
Кубок пам’яті М.І.Савельєва - 2017

В суботу 4 лютого груповим етапом стартував традиційний кубок з волейболу пам’яті Миколи Івановича Савельєва, що присвячений 74-й річниці визволення міста Куп’янськ від фашистських загарбників.

Вже багато років куп’янські волейболісти збираючись на ці змагання шанують пам'ять про Миколу Івановича, який пройшов важкими дорогами Другої Світової, починаючи з ранкового бою на погранзаставі 22 червня 1941 року і до самої перемоги в сорок п’ятому, а згодом став першим директором Куп’янської дитячо-юнацької спортивної школи.

Щоб зберегти зацікавленість до турніру, кожен рік організатори змінюють формат проведення та географію учасників змагань. Продовжили цю традицію і цього разу.

Заявки до оргкомітету про участь в турнірі подали вісім команд колективів фізкультури та груп здоров’я з міста Куп’янська, селищ Куп’янськ-Вузловий та Ківшарівка, які за жеребом були розподілені на дві рівні групи.

На першому етапі змагань, ігри якого відбувались в спортивних залах шкіл №_4 та №_6, з кожної групи було визначено по два кращі колективи, які й сформували фінальний квартет у боротьбі за головний трофей. До ігор за «Великий кубок» у заключній частині змагань, досить прогнозовано, вийшли команди Куп’янського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів, «Локомотив» (смт.Куп’янськ-Вузловий), «Медколедж» (м.Куп’янськ) та «Здоров’я» (смт.Ківшарівка).

А пари аутсайдерів з кожної групи сформували другу четвірку, яка розіграє між собою володаря “Малого кубку” турніру. До цього квартету увійшли жіноча збірна м.Куп’янська, яка цими змаганнями розпочала підготовку до обласної спартакіади, дебютант змагань - “Громадська організація “Куп’янськ – наш рідний дім” і добре відомі місцевим вболівальникам колективи «Дрім Тім» та «Здорово».

Фінальна частина змагань відбудеться 11 лютого, початок о 900 год.

 

В.Домнін

З історії цих змагань:

 

2015 рік – http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/kubok_pam_jati_m_i_saveleva_2015/2015-02-10-1118

2016 рік – http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/kubok_pam_jati_veterana_drugoji_svitovoji_vijni_m_i_saveleva/2016-02-10-1418

 

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 677 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: