MENU

23:27
КУБОК МІСТА КУП’ЯНСЬК З ВОЛЕЙБОЛУ З НАГОДИ НОВОРІЧНИХ ТА РІЗДВЯНИХ СВЯТ

     24 грудня 2016 року в спортивній залі ДЮСШ «Металург» (смт. Ківшарівка) відбувся традиційний волейбольний кубок серед команд міста Куп’янська з  нагоди Новорічних та Різдвяних свят.

Цього разу, з різних причин, на турнір завітали лише три спортивні колективи, що ніяк не позначилось на напрузі спортивної боротьби. До номінальних господарів майданчика «Здоров’я» (с.Ківшарівка) приєднались постійні учасники всіх міських волейбольних - змагань колективи «ЛВУМГ» (Куп’янське лінійно-виробниче управління магістральних газопроводів) та минулорічний переможець цих змагань - «Локомотив» (с.Куп’янськ-Вузловий)

Саме ці команди і визначили кращий спортивний колектив, наприкінці минаючого року, зіграв між собою в одне коло, і вже традиційно для цих змагань, з скороченою кількістю партій.

Ківшарівські волейболісти, незважаючи на завзяту гру в захисті, не змогли протидіяти більш молодим та «зіграним» суперникам у перших двох іграх турніру і достроково стали бронзовими призерами. А доля перших місць визначалась в останній, третій грі, в якій безкомпромісну боротьбу повели між собою команди «ЛВУМГ» та «Локомотив».

В першому сеті залізничникам, за рівної боротьби, вдався фінішний ривок у два м’ячі і суддя записав партію в фінальному протоколі на їх користь. В наступному сеті газовики впевнено реваншувались, закінчивши його з двократною перевагою. В вирішальній партії знову розгорнулась рівна боротьба між суперниками, в якій ближче до кінцівки три очкову перевагу здобули залізничники. Та газовики зробили своєрідний «кам-бек», зумівши здобути чотири очки в одній розстановці, а потім і довели сет до перемоги з мінімальною перевагою. Отже, 2-1 за сетами і «Локомотив» цього разу посів лише друге місце.

А головний трофей змагань здобули визнані лідери куп’янського волейбольного руху - спортивний колектив Куп’янського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів - «ЛВУМГ».

 

В. Домнін

 

З історії цих змагань –

 

2015 рік - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/kubok_z_volejbolu_z_nagodi_novorichnikh_svjat_2015/2015-12-22-1368

 

2014 рік - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/vidkritij_kubok_mista_kup_jansk_z_volejbolu_z_nagodi_novorichnikh_ta_rizdvjanikh_svjat/2014-12-28-1087

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 596 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: