MENU

18:19
Кубок з волейболу з нагоди Новорічних свят - 2015

     За доброю традицією напередодні Нового року, а саме 19 грудня, відбувся “Кубок міста Куп’янська з нагоди Новорічних свят” з волейболу. Цього разу до спортивного комплексу ДЮСШ "Металург" (смт.Ківшарівка) були запрошені чотири спортивні колективи - "Локомотив" з селища Куп’янськ-Вузловий, "Здоров’я" з селища Ківшарівка та куп’янські "Медколедж" і минулорічний володар трофею - “ЛВУМГ”. На жаль, саме остання команда, через організаційні проблеми, не взяла участь в змаганнях і не мала нагоди в очному протистоянні відстояти звання переможця.

     Згідно регламенту команди зіграли одноколовий турнір зі скороченою кількістю партій.

     В першій грі “Медколедж” лише на тай-брейку зумів здолати хазяїв майданчика ківшарівців.

     У другій грі “Локомотив” досить впевнено переграв “Здоров’я”, яким не вистачило “свіжості” на другу гру поспіль.

     В заключному поєдинку зустрічались команди “Локомотив” та “Медколедж”, які ще не зазнали поразок того дня, і саме це протистояння визначало переможця Кубку та срібного призера.

     Рівна боротьба в першому сеті закінчилась перемогою “Локомотива” (25:23). В другому сильнішим виявився  “Медколедж” (18:25). А тай-брейк закінчився з рахунком (15:9) на корись залізничників.

     Цьогорічних переможців та призерів “Кубку Куп’янська з нагоди Новорічних свят” нагороджував директор міського центру фізичного здоров’я "Спорт для всіх - Спартак" А.Москаленко.

В.Домнін

 

Посилання за темою «Кубок міста Купянська з нагоди новорічних свят»:

2014 рік - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/vidkritij_kubok_mista_kup_jansk_z_volejbolu_z_nagodi_novorichnikh_ta_rizdvjanikh_svjat/2014-12-28-1087

 

 

 

Переглядів: 618 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: