MENU

00:10
ОБЛАСНА СПАРТАКІАДА З ВИДІВ СПОРТУ СЕРЕД ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ

21 травня 2016 року на базі спортивного комплексу «ХТЗ» відбулись змагання з волейболу в рамках щорічної обласної Спартакіада з видів спорту серед державних службовців.

З восьми заявлених до участі команд, змінивши “бронзу” минулої на “золото” нинішньої спартакіади,  перше місце посіла команда Апарату облдержадміністрації. Взагалі вся трійка призерів минулого року, зробив повну “рокіровку”, залишилась на п’єдесталі. Друге місце посіли минулорічні тріумфатори - команда Департаменту агропромислового розвитку. А волейболісти Департаменту у справах молоді та спорту здобули третю сходинку п’єдесталу, проти другої в минулих змаганнях.

За підсумками всієї Спартакіади, а змагання проводились з п’яти видів спорту – волейболу, міні-футболу, настільного тенісу, шахів та шашок, головний кубок за перше місце, четвертий рік поспіль, здобула збірна команда Департаменту у справах молоді та спорту. Друге місце в загальнокомандному заліку виборов Апарат обласної державної адміністрації. Департамент агропромислового розвитку в цьому році став третім в загальному заліку.

За підсумками Спартакіади буде сформована збірна команда Харківської області, яка, у вересні цього року в Ужгороді, візьме участь у фінальному етапі Всеукраїнської Спартакіади з видів спорту серед державних службовців.

 

В.Домнін

0

 

 

Посилання за темою:

 

Всеукраїнської Спартакіади з видів спорту серед державних службовців 2015р. - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/xvii_vseukrajinska_spartakiada_derzhavnikh_sluzhbovciv/2015-09-28-1283

 

Переглядів: 673 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: