MENU

10:20
Регіональний турнір з пляжного волейболу серед ветеранів (90+), присвячений Дню Незалежності та Дню міста Куп’янська

22 серпня 2015 року на добре обладнаному піщаному стадіоні центрального пляжу міста Куп’янськ відбудеться регіональний турнір з пляжного волейболу серед ветеранів, присвячений Дню Незалежності та Дню міста Куп’янська.

Продовжуючи шукати оптимальні формати популяризації та розвитку пляжного волейболу в регіоні, управління культури молоді та спорту Куп’янської міської ради разом з МЦФЗН «Спорт для всіх - Спартак» вже традиційно організують на свята змагання серед ветеранських команд. Серед майбутніх учасників найбільший інтерес викликала формула змагань, за якою поряд з віковими ветеранами в змаганнях приймуть участь більш молоді волейболісти. Таке поєднання гравців різних поколінь забезпечить зростання числа прихильників пляжного волейболу з боку учасників і їхніх вболівальників.

За цьогорічною формулою змагань сумарний вік гравців команд повинен складати не менше 90 років (90+), а всі учасники турніру повинні бути не молодшими 38 років. Тобто, чим більш віковим є один з гравців команди, тим більш молодим може бути його напарник. В такий спосіб, по-перше, не відкидаються волейболісти «поважного віку», які за інших умов визнають свою участь в змаганнях «безперспективною», а по-друге, здорова й дружня атмосфери спортивного спілкування об’єднає представників різних поколінь справжніх ентузіастів пляжного волейболу.

На змагання організатори запрошують команди Близнюківського, Борівського, В-Бурлуцького, Вовчанського, Дворічанського, Зміївського, Купянського та Шевченківського районів та всіх бажаючих взяти участь в змаганнях.

Запрошуємо вболівальників відпочити на мальовничому березі річки Оскіл та підтримати команди, що вийдуть на піщані майданчики.

 

В.Домнін

 

      З історії турнірів з пляжного волейболу серед ветеранських команд в Куп’янському районі (2013 рік) - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/regionalnij_kubok_z_pljazhnogo_volejbolu_sered_veteranskikh_komand_prisvjachenij_svjatkuvannju_dnja_nezalezhnosti_ta_dnja_mista_kup_jansk/2013-09-01-813

 

Переглядів: 605 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: