MENU

07:59
Стартувала відкрита першість Куп’янського району - 2016

    На цьому тижні стартувала першість Куп’янського району з волейболу серед чоловічих команд сезону 2016 року, присвячена річниці визволення міста Куп’янськ від фашистських загарбників. Організатори турніру КУФКС «МЦФЗН «Спорт для всіх»-«Спартак»», управління культури, молоді та спорту Куп’янської міської ради, федерація волейболу Куп’янського району позитивно оцінили досвід проведення минулорічних змагань і з метою підвищення спортивної конкуренції та розширення спортивних взаємовідносин зберегли за чемпіонатом статус відкритого.

    Цього року в першості стартують п’ять волейбольних колективів – це добре відомі за виступами на різних змаганнях куп’янські команди «ЛВУМГ» та «Медколедж», «Локомотив» (смт.Куп’янськ-Вузловий), «Здоров’я» (смт.Ківшарівка) та збірна команда ветеранів волейболу з сусіднього Дворічанського району. Всі ці команди брали участь в першості і в минулому році, а аутсайдер того турніру, команда автотранспортного-коледжу «КАТК» вирішила взяти паузу у виступах до кінця сезону.

    Згідно з положенням на протязі лютого-березня  команди зіграють одноколовий турнір з «італійською» системою підрахунку очок, за результатами якого і буде визначений переможець та призери першості.

    Розпочинались змагання 14 лютого своєрідним «дербі» між куп’янськими колективами «ЛВУМГ» та  «Медколедж» в спортивному залі куп’янського медичного коледжу.

 

«Медколедж» (м.Куп’янськ)   -   ЛВУМГ (м.Куп’янськ)     2-3

 

    На початку гри газовики, на превеликий подив вболівальників хазяїв залу, впевнено перемогли в стартових двох сетах. Тільки в третьому студенти зуміли перебудувати гру на прийомі і вирівняти гру. Поступово «Медколедж» здобув очковий заділ за рахунок атак з країв сітки. За схожим сценарієм відбувались події і в четвертій партії. Отже, того дня все вирішилось на тай-брейку, в якому газовики повернули притаманну їм швидкість в атаці і здобули перемогу в грі.

    Друга гра стартового туру між командами «Локомотив» та «Здоров’я» була перенесена на інший день.

В.Домнін

 

Розклад ігор:

 

1 тур - 14.02.2016

1. «Локомотив»  - «Здоров’я» - гру перенесено

2. «Медколедж»           - «ЛВУМГ»

 

2 тур - 20.02.2016

1. «Локомотив» - «Ветеран»

2. «Медколедж»           - «Здоров’я»

 

3 тур - 27.02.2016

1. «ЛВУМГ»       - «Локомотив»

2. «Здоров’я»     - «Ветеран»

 

4 тур - 05.03.2016

1. «Медколедж» - «Локомотив»

2. «ЛВУМГ»       - «Ветеран»

 

5 тур -14.03.2016

1. «Здоров’я»     - «ЛВУМГ»

2. «Ветеран»       - «Медколедж»

 

 

 

Посилання за темою:

 

Відкрита першість Куп’янського району з волейболі 2015 - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/viznachivsja_chempion_vidkritoji_pershosti_kup_janskogo_rajonu_2015_roku/2015-03-30-1149

Переглядів: 571 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: